19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi İçin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Spor 24.03.2022 - 10:02, Güncelleme: 24.03.2022 - 10:02
 

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi İçin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi İçin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bozca Spor Merkezi’nde ‘’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi dahilinde koordinasyon toplantısı yapıldı. DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Derince Belediyesi ve Derincespor’un destek verdiği, Derince Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Yüzme Kulübüyle ortaklaşa  gerçekleştirilen, Derince İlçesi’ndeki tüm birinci sınıf öğrencisini içeren, ‘’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesinin koordinasyon toplantısı yapıldı. Bozca Spor Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Derince Belediye Başkan Yardımcısı ve Derincespor Başkanı Kemal Bayraktar, Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca, Kocaeli Yüzme Kulübü Teknik Direktörü Sabri Bozca, Proje Sorumlusu Onur Kından ve Derince İlçesi’nde yer alan okul idarecileri hazır bulundu.
Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi İçin Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bozca Spor Merkezi’nde ‘’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi dahilinde koordinasyon toplantısı yapıldı.

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Derince Belediyesi ve Derincespor’un destek verdiği, Derince Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Yüzme Kulübüyle ortaklaşa  gerçekleştirilen, Derince İlçesi’ndeki tüm birinci sınıf öğrencisini içeren, ‘’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesinin koordinasyon toplantısı yapıldı. Bozca Spor Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Derince Belediye Başkan Yardımcısı ve Derincespor Başkanı Kemal Bayraktar, Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca, Kocaeli Yüzme Kulübü Teknik Direktörü Sabri Bozca, Proje Sorumlusu Onur Kından ve Derince İlçesi’nde yer alan okul idarecileri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.