Bizim Genç Çocuklar, Bir Kez Daha Galip Geldi!

Spor 28.03.2022 - 11:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 11:33
 

Bizim Genç Çocuklar, Bir Kez Daha Galip Geldi!

Bizim Genç Çocuklar, Bir Kez Daha Galip Geldi!

Türkiye U-18 Milliler, Gölcük İlçe Stadı’nda oynadığı Romanya önünde  sahadan 2-0 galip ayrıldı. Gollerimizi ilk yarıda Devran atarken ikinci yarıdaki gol Başar’dan geldi. Sonuç olarak ay yıldızlarımız geçtiğimiz çarşamba günü 3-0 yendiği  rakibini bir kez daha üzmüş oldu. OYUNA HAKİM OLAN TARAF BİZDİK Kocaeli Bölgesi hakemleri Deniz Dilşen, Yusuf Öztürk ve Abdullah Yalçınkaya’nın iyi bir yönetim gösterdiği Gölcük’teki müsabakada oyuna hakim olan taraftı.  Romanya ilk mücadeleden farklı olarak geniş bir rotasyon yaparken, Bizim genç çocuklarsa düzenini korudu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında  Türkiye öne geçti. Merkez orta sahadaki oyuncumuz Antalyaspor ile anlaşma aşamasına geldiği belirtilen Devran ceza sahası dışından çektiği şutta  topu filelere yollayarak bizi 1-0 üstünlüğe taşıdı. İlk yarıda  Başar’ın topuk vuruşunda file bekçisi son anda topu uzaklaştırırken, Emirhan İlkhan da etkili  olan isimdi.   1-0 biten müsabakanın ikinci yarısında da Türkiye oyununun hakimiydi. Son düdüğe 20 dakika kala sağ kanattan yapılan ortada Başar topun gelişine sağ ayağıyla vurduğu şahane şut sağ köşeden millilerimizi 2-0’ı bulmasını zağladı. Kalan vakitte  konuk ekip  10 kişi kalsa da uzatma anlarında penaltı kazandı. GENÇ ELDİVEN TAKDİR TOPLADI Penaltıda Jankat Yılmaz gole geçit vermezken, pozisyonun devamında önce Mario, sonra Borduşanu’nu şutlarını akıl almaz bir çeviklikle çelen genç eldiven takdir topladı Kalan kısa sürede başka gol sesi yükselmedi ve genel olarak rakibin bir hayli katı oynadığı rekabeti  2-0 kazanan Türkiye U-18 Milliler , Romanya’yı moralsiz uğurladı.
Bizim Genç Çocuklar, Bir Kez Daha Galip Geldi!

Türkiye U-18 Milliler, Gölcük İlçe Stadı’nda oynadığı Romanya önünde  sahadan 2-0 galip ayrıldı. Gollerimizi ilk yarıda Devran atarken ikinci yarıdaki gol Başar’dan geldi. Sonuç olarak ay yıldızlarımız geçtiğimiz çarşamba günü 3-0 yendiği  rakibini bir kez daha üzmüş oldu.

OYUNA HAKİM OLAN TARAF BİZDİK

Kocaeli Bölgesi hakemleri Deniz Dilşen, Yusuf Öztürk ve Abdullah Yalçınkaya’nın iyi bir yönetim gösterdiği Gölcük’teki müsabakada oyuna hakim olan taraftı.  Romanya ilk mücadeleden farklı olarak geniş bir rotasyon yaparken, Bizim genç çocuklarsa düzenini korudu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında  Türkiye öne geçti. Merkez orta sahadaki oyuncumuz Antalyaspor ile anlaşma aşamasına geldiği belirtilen Devran ceza sahası dışından çektiği şutta  topu filelere yollayarak bizi 1-0 üstünlüğe taşıdı. İlk yarıda  Başar’ın topuk vuruşunda file bekçisi son anda topu uzaklaştırırken, Emirhan İlkhan da etkili  olan isimdi.   1-0 biten müsabakanın ikinci yarısında da Türkiye oyununun hakimiydi. Son düdüğe 20 dakika kala sağ kanattan yapılan ortada Başar topun gelişine sağ ayağıyla vurduğu şahane şut sağ köşeden millilerimizi 2-0’ı bulmasını zağladı. Kalan vakitte  konuk ekip  10 kişi kalsa da uzatma anlarında penaltı kazandı.

GENÇ ELDİVEN TAKDİR TOPLADI

Penaltıda Jankat Yılmaz gole geçit vermezken, pozisyonun devamında önce Mario, sonra Borduşanu’nu şutlarını akıl almaz bir çeviklikle çelen genç eldiven takdir topladı Kalan kısa sürede başka gol sesi yükselmedi ve genel olarak rakibin bir hayli katı oynadığı rekabeti  2-0 kazanan Türkiye U-18 Milliler , Romanya’yı moralsiz uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.