19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Gençlerbirliği Mhk’ya Dilekçe Yolladı!

Spor 07.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 07.04.2022 - 10:07
 

Darıca Gençlerbirliği Mhk’ya Dilekçe Yolladı!

Darıca Gençlerbirliği Mhk’ya Dilekçe Yolladı!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta alt sıralardan çıkma niyetinde olan Darıca Gençlerbirliği son oynadığı ve golsüz eşitlikle biten kaldığı Siirt İl Özel İdare Spor müsabakasının  43.dakikasında attığı  açık gol ofsayt nedeniyle kabul görmemişti. Kulüp Başkanı Arif Gülen ise karşılaşmadaki  hakem kararı ile ilgili Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçesi yolladı. İŞTE DİLEKÇEDE YER ALAN İFADELER “Karşılaşma içerisinde hakem tarafından takımımız lehine yanlış kararların verilmesi, rakibe kırmızı kart vermesi gereken pozisyonlarda bile faul çalmaması gibi kararlarla maçı yönettiği görülmüştür. Buraya kadar ki hatalar zaten ligimizin kalite seviyesinde alıştığımız sıra gelen hatalardır. Ancak karşılaşma 0-0 skorla devam ederken, Ek’te göndermiş olduğumuz görüntüler de de göreceğiniz üzere, karşılaşmanın 43. dakikasında atmış olduğumuz nizami golü, hakemin de görüşünün açık ve net olmasına rağmen ofsayt gerekçesiyle vermediği apaçık görülmüştür”. “ TFF Merkez Hakem Kurulu’nca atanan ve müsabakayı yöneten Hakem Ö.Reha Alıcı, pozisyonu net görmüş olmalarına rağmen mutlak golü vermemiş, pozisyona itiraz eden futbolcularımıza sert bir şekilde “Siz işinize bakın” diyerek çıkış yapmıştır. Düşme hattına yakın olan takımımızın gardı bu yanlış verilen kararlardan dolayı hakeme olan güvenlerinin düşmüş, mücadeleden 0-0 olarak ayrılmışlardır. 87 yıllık geçmişi olan kulübümüzün, önceki maçlarımızda da yaşanılan hakem hatalarını şikayet etmek gibi bir alışkanlığı ve mağlubiyetlerinde hakem hatalarının altına sığınmak gibi kültürümüzün olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını ayrıca bildirmek isteriz” Bu itibarla sayın kurulunuza TFF Merkez Hakem Kurulu’nca atanan ve müsabakayı yöneten, Hakem dörtlüsü olan Ö. Reha Alıcı, H.Tolgahan Demir, Nesim Karenfil ve Erdem Demirtaş’a gerekli uyarı ve cezanın verilmesi hususunu bilgilerinize sunar, bundan sonraki maçlarımıza yapılacak hakem atamalarının daha tecrübeli hakemlerimizden yapılacağını ümit ederiz.”
Darıca Gençlerbirliği Mhk’ya Dilekçe Yolladı!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta alt sıralardan çıkma niyetinde olan Darıca Gençlerbirliği son oynadığı ve golsüz eşitlikle biten kaldığı Siirt İl Özel İdare Spor müsabakasının  43.dakikasında attığı  açık gol ofsayt nedeniyle kabul görmemişti. Kulüp Başkanı Arif Gülen ise karşılaşmadaki  hakem kararı ile ilgili Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçesi yolladı.

İŞTE DİLEKÇEDE YER ALAN İFADELER

“Karşılaşma içerisinde hakem tarafından takımımız lehine yanlış kararların verilmesi, rakibe kırmızı kart vermesi gereken pozisyonlarda bile faul çalmaması gibi kararlarla maçı yönettiği görülmüştür. Buraya kadar ki hatalar zaten ligimizin kalite seviyesinde alıştığımız sıra gelen hatalardır. Ancak karşılaşma 0-0 skorla devam ederken, Ek’te göndermiş olduğumuz görüntüler de de göreceğiniz üzere, karşılaşmanın 43. dakikasında atmış olduğumuz nizami golü, hakemin de görüşünün açık ve net olmasına rağmen ofsayt gerekçesiyle vermediği apaçık görülmüştür”. “ TFF Merkez Hakem Kurulu’nca atanan ve müsabakayı yöneten Hakem Ö.Reha Alıcı, pozisyonu net görmüş olmalarına rağmen mutlak golü vermemiş, pozisyona itiraz eden futbolcularımıza sert bir şekilde “Siz işinize bakın” diyerek çıkış yapmıştır. Düşme hattına yakın olan takımımızın gardı bu yanlış verilen kararlardan dolayı hakeme olan güvenlerinin düşmüş, mücadeleden 0-0 olarak ayrılmışlardır. 87 yıllık geçmişi olan kulübümüzün, önceki maçlarımızda da yaşanılan hakem hatalarını şikayet etmek gibi bir alışkanlığı ve mağlubiyetlerinde hakem hatalarının altına sığınmak gibi kültürümüzün olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını ayrıca bildirmek isteriz” Bu itibarla sayın kurulunuza TFF Merkez Hakem Kurulu’nca atanan ve müsabakayı yöneten, Hakem dörtlüsü olan Ö. Reha Alıcı, H.Tolgahan Demir, Nesim Karenfil ve Erdem Demirtaş’a gerekli uyarı ve cezanın verilmesi hususunu bilgilerinize sunar, bundan sonraki maçlarımıza yapılacak hakem atamalarının daha tecrübeli hakemlerimizden yapılacağını ümit ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.