Altıparmak: Biz Kocaelispor’un Ne Olduğunu En İyi Bilenlerdeniz!

Spor 08.04.2022 - 10:39, Güncelleme: 08.04.2022 - 10:39
 

Altıparmak: Biz Kocaelispor’un Ne Olduğunu En İyi Bilenlerdeniz!

Altıparmak: Biz Kocaelispor’un Ne Olduğunu En İyi Bilenlerdeniz!

Kocaelispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, son oynadıkları Denizlispor müsabakası hakkında açıklama gerçekleştirdi. Altıparmak, kritik Bursaspor mücadelesi önü birlik ve beraberliğin tüm şehre yayılması gerektiğini vurguladı. BİRKAÇ HAFTA SONRA BUNLARI HERKESE HATIRLATACAĞIZ “Gerçekten hepimiz üzüldük. Pazar günü oynadığımız karşılaşmanın ilk 50-60 dakikalık bölümüne baktığımızda da gerçekten 2-3 farkı bizim yakalayabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Maçın ilk 15-20 dakikasında oyunu bitirecek pozisyonlarda yakaladık ama olmadı. Futbolun içinde olan şeylerden birini yaşadık. Bunun böyle olmasını hiç birimiz istemezdik. Özellikle maçın 3-1’den sonraki bölümü bizim adımıza çok kötü geçti. Bununla alakalı oyuncularımız ve hocalarımızla toplantı yaptık, konuştuk. Bundan önceki 5-6 maçı da oynayan bu oyunculardı. Futbolda bu tür kazalar oluyor. Biz bir an önce bu karşılaşmayı unutmalı ve Bursaspor maçına hazırlanmalıyız. Biz her zaman yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu tür durumlarda çok konuşmalar oluyor, çok fazla bilgi kirliliği yaratılıyor, herkes bir şeylerin peşine düşüyor. Üzüntüyse biz herkesten daha çok üzgünüz. Ama bu iş üzülmekle olmaz. Toparlandık ve çalışmalarımıza başladık. Hem Kocaeli halkına hem de Kocaelispor sevdalılarını bu kötü anı yaşatmak istemezdik. Özür dileriz. Birlik ve beraberliği bütün şehre yaymamız gerekiyor. Biz Kocaelispor’un ne olduğunu en iyi bilenlerdeniz. Birkaç hafta sonra bunları herkese hatırlatacağız”.
Altıparmak: Biz Kocaelispor’un Ne Olduğunu En İyi Bilenlerdeniz!

Kocaelispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, son oynadıkları Denizlispor müsabakası hakkında açıklama gerçekleştirdi. Altıparmak, kritik Bursaspor mücadelesi önü birlik ve beraberliğin tüm şehre yayılması gerektiğini vurguladı.

BİRKAÇ HAFTA SONRA BUNLARI HERKESE HATIRLATACAĞIZ

“Gerçekten hepimiz üzüldük. Pazar günü oynadığımız karşılaşmanın ilk 50-60 dakikalık bölümüne baktığımızda da gerçekten 2-3 farkı bizim yakalayabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Maçın ilk 15-20 dakikasında oyunu bitirecek pozisyonlarda yakaladık ama olmadı. Futbolun içinde olan şeylerden birini yaşadık. Bunun böyle olmasını hiç birimiz istemezdik. Özellikle maçın 3-1’den sonraki bölümü bizim adımıza çok kötü geçti. Bununla alakalı oyuncularımız ve hocalarımızla toplantı yaptık, konuştuk. Bundan önceki 5-6 maçı da oynayan bu oyunculardı. Futbolda bu tür kazalar oluyor. Biz bir an önce bu karşılaşmayı unutmalı ve Bursaspor maçına hazırlanmalıyız. Biz her zaman yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu tür durumlarda çok konuşmalar oluyor, çok fazla bilgi kirliliği yaratılıyor, herkes bir şeylerin peşine düşüyor. Üzüntüyse biz herkesten daha çok üzgünüz. Ama bu iş üzülmekle olmaz. Toparlandık ve çalışmalarımıza başladık. Hem Kocaeli halkına hem de Kocaelispor sevdalılarını bu kötü anı yaşatmak istemezdik. Özür dileriz. Birlik ve beraberliği bütün şehre yaymamız gerekiyor. Biz Kocaelispor’un ne olduğunu en iyi bilenlerdeniz. Birkaç hafta sonra bunları herkese hatırlatacağız”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.