Tübitak Fen Lisesi'ne Bakan Yardımcılarından Ziyaret

Kocaeli 09.04.2022 - 11:49, Güncelleme: 09.04.2022 - 11:49
 

Tübitak Fen Lisesi'ne Bakan Yardımcılarından Ziyaret

Tübitak Fen Lisesi'ne Bakan Yardımcılarından Ziyaret

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Petek Aşkar ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Fatih Kacır TÜBİTAK Fen Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul ziyaretlerine Kaymakam Mustafa Güler, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Şube Müdürü Sinan Taş, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Okul Müdürü Hacı Ahmet Yıldırım eşlik etti. TÜBİTAK Fen Lisesi’ni gezen heyet okulun fiziki yapısı, öğrenci profili ile yıl boyu yapılan çalışmalar İle ilgili bilgi aldı. Daha sonra gerçekleştirilen toplantıda Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar ve Bakan Yardımcılarına okulun açılışından itibaren elde edinilen başarılar ve faaliyetler ile ilgili sunum yapıldı. Toplantının sonunda yeni yapılacak okul binası ve müştemilatı ile ilgili sunum yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Bakan Yardımcılarımız ilçemizden ayrıldılar.
Tübitak Fen Lisesi'ne Bakan Yardımcılarından Ziyaret

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Petek Aşkar ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Fatih Kacır TÜBİTAK Fen Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okul ziyaretlerine Kaymakam Mustafa Güler, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Şube Müdürü Sinan Taş, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Okul Müdürü Hacı Ahmet Yıldırım eşlik etti.

TÜBİTAK Fen Lisesi’ni gezen heyet okulun fiziki yapısı, öğrenci profili ile yıl boyu yapılan çalışmalar İle ilgili bilgi aldı.

Daha sonra gerçekleştirilen toplantıda Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar ve Bakan Yardımcılarına okulun açılışından itibaren elde edinilen başarılar ve faaliyetler ile ilgili sunum yapıldı.

Toplantının sonunda yeni yapılacak okul binası ve müştemilatı ile ilgili sunum yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Bakan Yardımcılarımız ilçemizden ayrıldılar.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.