Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği

Kocaeli 12.04.2022 - 10:20, Güncelleme: 12.04.2022 - 10:20
 

Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği

Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, muhtarların vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunması amacıyla toplamda 472 muhtarlığa kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarına vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmaları amacıyla her yıl düzenli olarak kırtasiye ve büro malzemesi desteği sağlıyor. Bu çerçevede bu yıl kırtasiye malzemelerinden oluşan koliler, il genelindeki 472 mahalle muhtarlığına dağıtıldı. Muhtarlıklara gönderilen kolilerde, gündelik işlerde kullanılan 1 paket imza kalemi, 2 paket A4 şeffaf dosya, ıstampa mürekkebi, zımba teli, A4 fotokopi kağıdı, Türk bayrağı ve çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunuyor. Dağıtım programına Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin ve ilgili personeli katıldı. Büyükakın’a teşekkür ettiler Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve emeği geçen belediye yetkililerine teşekkür eden Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kutluca Mahalle Muhtarı Engin Öztürk, “Muhtarlarımızın her türlü ihtiyacını Büyükşehir Belediyemiz karşılıyor. Ofis ve kırtasiye malzemeleri, muhtar arkadaşlarımıza çok ciddi bir katkı sağlıyor. Körfez ilçemizdeki tüm muhtarlarımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Körfez’den selamlarımızı iletiyorum” şeklinde konuştu. İzmit Erenler Mahalle Muhtarı İhsan Sarı ise Büyükşehir Belediyesi’nin her konuda muhtarlara destek verdiğini belirterek, “Tahir Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi. Ocak ayında temizlik malzemesi dağıtılmıştı Büyükşehir Belediyesince, koronavirüs ile mücadele sürecinde Kocaeli genelindeki tüm mahalle muhtarlarına geçen ocak ayında dezenfektan, sıvı el sabunu, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, mikrofiber temizlik bezi, limon kolonyası, medikal maske ve ıslak havludan oluşan temizlik malzemesi desteği sağlanmıştı.
Büyükşehir’den muhtarlara kırtasiye desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, muhtarların vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunması amacıyla toplamda 472 muhtarlığa kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarına vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmaları amacıyla her yıl düzenli olarak kırtasiye ve büro malzemesi desteği sağlıyor. Bu çerçevede bu yıl kırtasiye malzemelerinden oluşan koliler, il genelindeki 472 mahalle muhtarlığına dağıtıldı. Muhtarlıklara gönderilen kolilerde, gündelik işlerde kullanılan 1 paket imza kalemi, 2 paket A4 şeffaf dosya, ıstampa mürekkebi, zımba teli, A4 fotokopi kağıdı, Türk bayrağı ve çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunuyor. Dağıtım programına Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin ve ilgili personeli katıldı.

Büyükakın’a teşekkür ettiler
Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve emeği geçen belediye yetkililerine teşekkür eden Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kutluca Mahalle Muhtarı Engin Öztürk, “Muhtarlarımızın her türlü ihtiyacını Büyükşehir Belediyemiz karşılıyor. Ofis ve kırtasiye malzemeleri, muhtar arkadaşlarımıza çok ciddi bir katkı sağlıyor. Körfez ilçemizdeki tüm muhtarlarımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Körfez’den selamlarımızı iletiyorum” şeklinde konuştu. İzmit Erenler Mahalle Muhtarı İhsan Sarı ise Büyükşehir Belediyesi’nin her konuda muhtarlara destek verdiğini belirterek, “Tahir Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Ocak ayında temizlik malzemesi dağıtılmıştı
Büyükşehir Belediyesince, koronavirüs ile mücadele sürecinde Kocaeli genelindeki tüm mahalle muhtarlarına geçen ocak ayında dezenfektan, sıvı el sabunu, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, mikrofiber temizlik bezi, limon kolonyası, medikal maske ve ıslak havludan oluşan temizlik malzemesi desteği sağlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.