Bağ evinde ipte asılı halde bulundu

Asayiş 16.04.2022 - 14:49, Güncelleme: 16.04.2022 - 14:49
 

Bağ evinde ipte asılı halde bulundu

Bağ evinde ipte asılı halde bulundu

Körfez’de ikamet eden 65 yaşındaki Erol Girgin adlı vatandaş, bağ evinin kirişinde ipte asılı halde bulundu Körfez Kirazlıyalı Mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki Erol Girgin, kendini bağ evinde iple asarak yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre Körfez Kirazlıyalı Mahallesi Şerif Çanga Sokak adresinde ikamet eden işçi emeklisi Erol Girgin (65) sabah saatlerinde evi ile aynı bölgede bulunan bağ evine gitmek üzere evden ayrıldı. Eşinin eve dönmemesi üzerine bağ evine giden Huri Girgin, eşini bağ evinin kirişinde ipte asılı halde buldu.  İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Erol Girgin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Girgin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Erol Girgin’in bir süredir psikolojik nedenlerden dolayı bunalımda olduğu ve bu nedenle intihar ettiği öne sürülürken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Bağ evinde ipte asılı halde bulundu

Körfez’de ikamet eden 65 yaşındaki Erol Girgin adlı vatandaş, bağ evinin kirişinde ipte asılı halde bulundu

Körfez Kirazlıyalı Mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki Erol Girgin, kendini bağ evinde iple asarak yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre Körfez Kirazlıyalı Mahallesi Şerif Çanga Sokak adresinde ikamet eden işçi emeklisi Erol Girgin (65) sabah saatlerinde evi ile aynı bölgede bulunan bağ evine gitmek üzere evden ayrıldı. Eşinin eve dönmemesi üzerine bağ evine giden Huri Girgin, eşini bağ evinin kirişinde ipte asılı halde buldu.

 İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Erol Girgin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Girgin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Erol Girgin’in bir süredir psikolojik nedenlerden dolayı bunalımda olduğu ve bu nedenle intihar ettiği öne sürülürken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.