19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ragbicilerimiz Türkiye Derecesi İçin Hazırlanıyor

Spor 22.04.2022 - 12:51, Güncelleme: 22.04.2022 - 12:51
 

Ragbicilerimiz Türkiye Derecesi İçin Hazırlanıyor

Ragbicilerimiz Türkiye Derecesi İçin Hazırlanıyor

Türkiye Ragbi Federasyonu’nun 2022 Faaliyet takvimini duyurmasıyla beraber Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını mola vermeden sürdüren Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Ragbi Takımı derece almak için ter dökecek. FİNALDE OLMAYI HAK ETTİLER Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Ragbi Takımları, 19 Mart 2022 tarihinde Ankara Keçiören ( Bağlum ) ilçesinde düzenlenen 7’li Ragbi Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası ve 27 Mart 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen 7’li Ragbi Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonası ilk etap karşılaşmalarının ardından Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan final aşamasında olmayı hak ettiler.
Ragbicilerimiz Türkiye Derecesi İçin Hazırlanıyor

Türkiye Ragbi Federasyonu’nun 2022 Faaliyet takvimini duyurmasıyla beraber Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını mola vermeden sürdüren Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Ragbi Takımı derece almak için ter dökecek.

FİNALDE OLMAYI HAK ETTİLER

Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Ragbi Takımları, 19 Mart 2022 tarihinde Ankara Keçiören ( Bağlum ) ilçesinde düzenlenen 7’li Ragbi Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası ve 27 Mart 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen 7’li Ragbi Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonası ilk etap karşılaşmalarının ardından Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan final aşamasında olmayı hak ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.