19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karemürsel’in Şampiyon Alt Yapısı Milli Davet Aldı!

Spor 25.04.2022 - 12:05, Güncelleme: 25.04.2022 - 12:05
 

Karemürsel’in Şampiyon Alt Yapısı Milli Davet Aldı!

Karemürsel’in Şampiyon Alt Yapısı Milli Davet Aldı!

Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü, oyuncuları Milli Takım daveti alarak, ilimizin gurur kaynağı oldu. Kısa bir süre önce lig sona ermemişken, U-18 ve U-16 yaş kategorilerinde şampiyonluk yaşayan ekibimiz, mutluluğunu Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile paylaştı. SEÇİLEN GENÇLERİ BAŞKAN YILDIRIM DUYURDU Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ziyaret gerçekleştiren Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan ve Kulüp Yöneticisi Cihan Yardım, Karamürselli gençlerden Mert Akyüz, Mert Ali Alparslan ve Uygar Yılmaz’ın U-14 Milli Takımı Aday kadrosuna davet edildiğini duyurdu.
Karemürsel’in Şampiyon Alt Yapısı Milli Davet Aldı!

Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü, oyuncuları Milli Takım daveti alarak, ilimizin gurur kaynağı oldu. Kısa bir süre önce lig sona ermemişken, U-18 ve U-16 yaş kategorilerinde şampiyonluk yaşayan ekibimiz, mutluluğunu Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile paylaştı.

SEÇİLEN GENÇLERİ BAŞKAN YILDIRIM DUYURDU

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ziyaret gerçekleştiren Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan ve Kulüp Yöneticisi Cihan Yardım, Karamürselli gençlerden Mert Akyüz, Mert Ali Alparslan ve Uygar Yılmaz’ın U-14 Milli Takımı Aday kadrosuna davet edildiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.