19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fatih Meslek Öğrencilerini Unutmadı

Gebze 01.05.2022 - 16:03, Güncelleme: 01.05.2022 - 16:03
 

Fatih Meslek Öğrencilerini Unutmadı

Fatih Meslek Öğrencilerini Unutmadı

Gebze'de eğitim vermekte olan Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bayram öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilerini unutmadı. Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, servis şoförleri, kantincisi ve velilerinin katkılarıyla yapılan kampanya sonucu Ramazanın bereketi tüm sofralara yansıdı. Yapılan bu önemli ve anlamlı kampanyada ihtiyaç sahibi öğrenci başına altıyüz tl olmak üzere toplamda 52 bin TL’lik HAKMAR alışveriş kartı ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Ayrıca ülkemizin önde gelen market zincirlerinden Hakmar marketleri de onbeş hediye çeki ile bu kampanyaya katkı sundu. Okul Müdürü Gökhan Gürkaynak bu kampanya ile ilgili olarak "Ramazan kampanyasında emeği geçen öğretmenlerimize, şirketlere ve tüm paydaşlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Fatih Meslek Öğrencilerini Unutmadı

Gebze'de eğitim vermekte olan Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bayram öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilerini unutmadı.

Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, servis şoförleri, kantincisi ve velilerinin katkılarıyla yapılan kampanya sonucu Ramazanın bereketi tüm sofralara yansıdı.

Yapılan bu önemli ve anlamlı kampanyada ihtiyaç sahibi öğrenci başına altıyüz tl olmak üzere toplamda 52 bin TL’lik HAKMAR alışveriş kartı ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Ayrıca ülkemizin önde gelen market zincirlerinden Hakmar marketleri de onbeş hediye çeki ile bu kampanyaya katkı sundu. Okul Müdürü Gökhan Gürkaynak bu kampanya ile ilgili olarak "Ramazan kampanyasında emeği geçen öğretmenlerimize, şirketlere ve tüm paydaşlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.