Bayramda hava nasıl olacak?

Kocaeli 02.05.2022 - 14:43, Güncelleme: 02.05.2022 - 14:43
 

Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava nasıl olacak?

Meteoroloji'nin tahminlerine göre dün itibarıyla düşen hava sıcaklıkları bayram boyunca bu seviyede devam edecek. Düşen sıcaklıklarla birlikte Ramazan Bayramı'nda hava durumu ülke genelinde yağışlı olacak. İşte Meteoroloji'nin verilerine göre bayramda gün gün hava tahmini. BAYRAMIN 1.GÜNÜ( Bugün): Sağanak yağışlı. En yüksek 23, en düşük 10 derece. BAYRAMIN 2.GÜNÜ(Salı): Sağanak yağışlı. En yüksek 16, en düşük 11 derece. BAYRAMIN 3.GÜNÜ(Çarşamba): Sağanak yağışlı. En yüksek 17, en düşük 10 derece.
Bayramda hava nasıl olacak?

Meteoroloji'nin tahminlerine göre dün itibarıyla düşen hava sıcaklıkları bayram boyunca bu seviyede devam edecek. Düşen sıcaklıklarla birlikte Ramazan Bayramı'nda hava durumu ülke genelinde yağışlı olacak. İşte Meteoroloji'nin verilerine göre bayramda gün gün hava tahmini.

BAYRAMIN 1.GÜNÜ( Bugün): Sağanak yağışlı. En yüksek 23, en düşük 10 derece.

BAYRAMIN 2.GÜNÜ(Salı): Sağanak yağışlı. En yüksek 16, en düşük 11 derece.

BAYRAMIN 3.GÜNÜ(Çarşamba): Sağanak yağışlı. En yüksek 17, en düşük 10 derece.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.