Ahsen Okyar’ın misafirleri

Kocaeli 05.05.2022 - 15:46, Güncelleme: 05.05.2022 - 15:46
 

Ahsen Okyar’ın misafirleri

Ahsen Okyar’ın misafirleri

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı -  İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu, Yönetim Kurulu üyeleri; Erdal Baykara, Salim Yaşar, Mücahit Küçükcici, Hamza Tüfenk, Altınay Uçar ve Hakan Saltık, Denetim Kurulu üyeleri; İbrahim Yılmaz, İlker Altınten ve Volkan Yaşar, Danışma Kurulu Üyesi Volkan Bulgurcu, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile Kandıra, Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesinde buluştu. Ziyarette; Ersin Baykara, Cavit Sözer, Hasan Altınten, Cem Küçük ve Hasan Baykara’da hazır bulundu. Ahsen Okyar misafirlerini kaldığı evin önündeki Çardakta ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Sinan Yolcu; “Seçildiğimiz bir ay oldu. Bayram gününde Ahsen Okyar büyüğümüz ile birlikteyiz. Yeni dönem çalışmalarını da görüştüğümüz ziyaret çok faydalı oldu.” dedi. Toplantı sonunda; Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici yazdığı “Başkan“ başlıklı şiir tablosunu, Ahsen Okyar’a,  “Kandıra” başlıklı şiir tablosunu da Salim Yaşar’a takdim etti.  
Ahsen Okyar’ın misafirleri

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı -  İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu, Yönetim Kurulu üyeleri; Erdal Baykara, Salim Yaşar, Mücahit Küçükcici, Hamza Tüfenk, Altınay Uçar ve Hakan Saltık, Denetim Kurulu üyeleri; İbrahim Yılmaz, İlker Altınten ve Volkan Yaşar, Danışma Kurulu Üyesi Volkan Bulgurcu, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile Kandıra, Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesinde buluştu. Ziyarette; Ersin Baykara, Cavit Sözer, Hasan Altınten, Cem Küçük ve Hasan Baykara’da hazır bulundu.

Ahsen Okyar misafirlerini kaldığı evin önündeki Çardakta ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Sinan Yolcu; “Seçildiğimiz bir ay oldu. Bayram gününde Ahsen Okyar büyüğümüz ile birlikteyiz. Yeni dönem çalışmalarını da görüştüğümüz ziyaret çok faydalı oldu.” dedi. Toplantı sonunda; Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici yazdığı “Başkan“ başlıklı şiir tablosunu, Ahsen Okyar’a,  “Kandıra” başlıklı şiir tablosunu da Salim Yaşar’a takdim etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.