Duru Kuşçu gerçek bir şampiyon

Spor 07.05.2022 - 11:20, Güncelleme: 07.05.2022 - 11:20
 

Duru Kuşçu gerçek bir şampiyon

Duru Kuşçu gerçek bir şampiyon

İlimizde ikamet eden tenisçi Duru Kuşçu, yarıştığı son 16 ulusal turnuvanın hepsinde birinci olarak yakalanması bir hayli zor bir başarıya imza attı. Kuşçu, ayrıca kendi yaş grubunun üstündekilerle rekabet ettiği bir uluslararası organizasyondan da yarı finalle dönüş yaptı. İNŞALLAH AYNI ŞAMPİYONLUKLARA DEVAM EDECEĞİM Tenise tesadüfen başlayıp büyük bir tutkuyla sürdürdüğünü dile getiren Duru Kuşçu, "Tenise 5 yaşımda başladım. Askeriyede bir kortun önünden geçiyorken içeriden çocuk sesleri geldi. Bizim de merak edip içeri bakmamız neticesinde tenise böyle tesadüfen başlamış oldum. Yetenekli olduğum keşfedilince de İzmit Tenis Kulübü’ne yönlendirildim. Daha profesyonel olmak için ailemin de desteğiyle buraya geldim. 10 senedir burada tenis oynuyorum. Son 14 yıldır 14 birinciliğim, 2 tane de ikinciliğim var. Katıldığım son 16 ulusal turnuvanın 16’sını da birincilikle bitirdim. O yüzden şimdi daha da motive şekilde çalışıyoruz. İnşallah aynı şampiyonluklara devam edeceğim" diye konuştu.
Duru Kuşçu gerçek bir şampiyon

İlimizde ikamet eden tenisçi Duru Kuşçu, yarıştığı son 16 ulusal turnuvanın hepsinde birinci olarak yakalanması bir hayli zor bir başarıya imza attı. Kuşçu, ayrıca kendi yaş grubunun üstündekilerle rekabet ettiği bir uluslararası organizasyondan da yarı finalle dönüş yaptı.

İNŞALLAH AYNI ŞAMPİYONLUKLARA DEVAM EDECEĞİM

Tenise tesadüfen başlayıp büyük bir tutkuyla sürdürdüğünü dile getiren Duru Kuşçu, "Tenise 5 yaşımda başladım. Askeriyede bir kortun önünden geçiyorken içeriden çocuk sesleri geldi. Bizim de merak edip içeri bakmamız neticesinde tenise böyle tesadüfen başlamış oldum. Yetenekli olduğum keşfedilince de İzmit Tenis Kulübü’ne yönlendirildim. Daha profesyonel olmak için ailemin de desteğiyle buraya geldim. 10 senedir burada tenis oynuyorum. Son 14 yıldır 14 birinciliğim, 2 tane de ikinciliğim var. Katıldığım son 16 ulusal turnuvanın 16’sını da birincilikle bitirdim. O yüzden şimdi daha da motive şekilde çalışıyoruz. İnşallah aynı şampiyonluklara devam edeceğim" diye konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.