KÜTÜPHANELER

Emeğine Sağlık Derince

Spor 09.05.2022 - 09:56, Güncelleme: 09.05.2022 - 09:56
 

Emeğine Sağlık Derince

Emeğine Sağlık Derince

3.Lig 3.Grup’ta rakiplerinin mağlup  ve Fethiyespor önünde galip gelmesi halinde Play-Off’a gidecek olan temsilcimiz  Belediye Derincespor için müsabaka hiç kolay geçmese de 86’da attığı golle sevinen sarı lacivertiler, ağırladığı rakipten Talha Mayhoş’un 89.dakikadaki sayısıyla 1-1 berabere kalarak yükselme umutlarını seneye bıraktı. POZİSYON BULDUK FAKAT DEVAMINI GETİREMEDİK Sezonun finalinde iddialı rakibi Fethiyespor’u evinde ağırlayan ekibimiz 56 puanla 7.sıradayken, 65 puanla lig ikincisi olan Muğla temsilcisinin önüne sadece kazanmak düşüncesiyle çıktı. 57’şer puanlı en yakın rakipleri Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ve Yeşilyurt D.Ç., Ofspor’un puan kaybı ve kendisinin hanesine 3 puan yazdırması şartıyla Play-Off’ oynama hakkı elde edecek Belediye Derincespor, oyuna bu pozitif ruh haliyle başladı. Her iki ekibinde risk almadığı oyunun ilk yarısı üçüncü dakikada Muhammed Enes defansın hatasında önünde kalan topu az farkla sağdan auta yollamasıyla etkili başladı. 10.dakikada ise Melih-Tayfun ortaklığında şekillenen hücumu kaleci karşıdan gören Tayfun’un üstten auta çıkan şuttan sonuç bulamadı 30.dakikada rakibin birinci bölgesinde çoğalan sarı lacivertiler bu defa Mesut ile gole ulaşamadı ve ilk devre başladığı gibi golsüz sona erdi. UMUDUMUZ BİR GELDİ BİR GİTTİ Gruptaki diğer karşılaşmasında Kırıkkale’nin yenik duruma düşmesine rağmen Ofspor’un 2-0 üstün olması Belediye Derincespor’un play-off olasılığını düşürdü. Karşılaşma kinci yarısında da gol sesi yükselmedi.  Ofspor mücadelesinden gelen 2-2’lik eşitlik haberi sonrası oyunda tempo biraz yükseldi. Temsilcimize play-off için artık sadece gol gerekiyordu ve aradığı üstünlüğü 86.dakikada Muhammed Enes’in kafa vuruşuyla sağladı. Fakat konuk ekip bunu karşılıksız bırakmadı. Talha Mayhoş 89’da Fethiyespor’u skora ortak etti. Ofspor’un da öne geçmesiyle play-off şansımız bir kez daha azalırken müsabaka bu sonuçla bitti.  
Emeğine Sağlık Derince

3.Lig 3.Grup’ta rakiplerinin mağlup  ve Fethiyespor önünde galip gelmesi halinde Play-Off’a gidecek olan temsilcimiz  Belediye Derincespor için müsabaka hiç kolay geçmese de 86’da attığı golle sevinen sarı lacivertiler, ağırladığı rakipten Talha Mayhoş’un 89.dakikadaki sayısıyla 1-1 berabere kalarak yükselme umutlarını seneye bıraktı.

POZİSYON BULDUK FAKAT DEVAMINI GETİREMEDİK

Sezonun finalinde iddialı rakibi Fethiyespor’u evinde ağırlayan ekibimiz 56 puanla 7.sıradayken, 65 puanla lig ikincisi olan Muğla temsilcisinin önüne sadece kazanmak düşüncesiyle çıktı. 57’şer puanlı en yakın rakipleri Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ve Yeşilyurt D.Ç., Ofspor’un puan kaybı ve kendisinin hanesine 3 puan yazdırması şartıyla Play-Off’ oynama hakkı elde edecek Belediye Derincespor, oyuna bu pozitif ruh haliyle başladı. Her iki ekibinde risk almadığı oyunun ilk yarısı üçüncü dakikada Muhammed Enes defansın hatasında önünde kalan topu az farkla sağdan auta yollamasıyla etkili başladı. 10.dakikada ise Melih-Tayfun ortaklığında şekillenen hücumu kaleci karşıdan gören Tayfun’un üstten auta çıkan şuttan sonuç bulamadı 30.dakikada rakibin birinci bölgesinde çoğalan sarı lacivertiler bu defa Mesut ile gole ulaşamadı ve ilk devre başladığı gibi golsüz sona erdi.

UMUDUMUZ BİR GELDİ BİR GİTTİ

Gruptaki diğer karşılaşmasında Kırıkkale’nin yenik duruma düşmesine rağmen Ofspor’un 2-0 üstün olması Belediye Derincespor’un play-off olasılığını düşürdü. Karşılaşma kinci yarısında da gol sesi yükselmedi.  Ofspor mücadelesinden gelen 2-2’lik eşitlik haberi sonrası oyunda tempo biraz yükseldi. Temsilcimize play-off için artık sadece gol gerekiyordu ve aradığı üstünlüğü 86.dakikada Muhammed Enes’in kafa vuruşuyla sağladı. Fakat konuk ekip bunu karşılıksız bırakmadı. Talha Mayhoş 89’da Fethiyespor’u skora ortak etti. Ofspor’un da öne geçmesiyle play-off şansımız bir kez daha azalırken müsabaka bu sonuçla bitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.