Akın Poyraz Bir İlki Başardı

Spor 11.05.2022 - 09:55, Güncelleme: 11.05.2022 - 09:55
 

Akın Poyraz Bir İlki Başardı

Akın Poyraz Bir İlki Başardı

2011 senesinden itibaren resmi faaliyetini sürdürerek Kocaeli cimnastiğinin Türkiye’ye açılan yüzü ve yol gösterici kulübü olan Kocaeli Cimnastik Kulübü, Kocaeli spor tarihinde ilk defa bir milli takım antrenörünü, Akın Poyraz’ı içinden çıkarmayı başardı. BAŞKAN HAVUÇ: HAYALLERİNİ KURDUĞUMUZ VE YILLARDIR MESAİ HARCADIĞIMIZ ULUSLARARASI BAŞARILAR BİZLERİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün  kurucu  antrenörlerinden, eski milli cimnastikçi Akın Poyraz, Romanya’da gerçekleşen Uluslararası Aerobik Cimnastik Turnuvası’na (Bucharest Cup) milli takım antrenörü olarak davet aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Tolga Havuç şu ifadeleri kullandı: Kurulduğumuz günden bu yana ilimizde cimnastik branşımızın öncüsü olmaktan ve Kocaeli spor ailesine örnek olmaktan gurur duyuyoruz. Hayallerini kuruduğumuz ve yıllardır mesai harcadığımız uluslararası başarılar bizleri gururlandırmaya devam ediyor.    
Akın Poyraz Bir İlki Başardı

2011 senesinden itibaren resmi faaliyetini sürdürerek Kocaeli cimnastiğinin Türkiye’ye açılan yüzü ve yol gösterici kulübü olan Kocaeli Cimnastik Kulübü, Kocaeli spor tarihinde ilk defa bir milli takım antrenörünü, Akın Poyraz’ı içinden çıkarmayı başardı.

BAŞKAN HAVUÇ: HAYALLERİNİ KURDUĞUMUZ VE YILLARDIR MESAİ HARCADIĞIMIZ ULUSLARARASI BAŞARILAR BİZLERİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün  kurucu  antrenörlerinden, eski milli cimnastikçi Akın Poyraz, Romanya’da gerçekleşen Uluslararası Aerobik Cimnastik Turnuvası’na (Bucharest Cup) milli takım antrenörü olarak davet aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Tolga Havuç şu ifadeleri kullandı: Kurulduğumuz günden bu yana ilimizde cimnastik branşımızın öncüsü olmaktan ve Kocaeli spor ailesine örnek olmaktan gurur duyuyoruz. Hayallerini kuruduğumuz ve yıllardır mesai harcadığımız uluslararası başarılar bizleri gururlandırmaya devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.