Nene Hatun Özel Eğitim Öğrencilerinden Kaymakam Mustafa Güler’e Ziyaret

Kocaeli 12.05.2022 - 16:56, Güncelleme: 12.05.2022 - 16:56
 

Nene Hatun Özel Eğitim Öğrencilerinden Kaymakam Mustafa Güler’e Ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu engelli öğrencileri, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Down sendromlu ve otistik engelli öğrenciler Kaymakam Mustafa Güler’e çiçek takdim etti. Kaymakam Mustafa Güler, her bireyin engelli adayı olduğunu belirterek; engelli öğrencilerimize, daha iyi bir hayat sürmesi iyi bir eğitim alarak bilgi ve kabiliyetlerinin arttırılması için gerekli görülen her türlü destek ve yardımları yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyarette engelli öğrencilerin sosyal alanda diğer insanlarla olan iletişimini artırma ve engelli öğrencilerin tek başlarına ihtiyaçlarını giderebilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu.  Ziyaret sonunda engelli öğrenciler ve okul yöneticileri Kaymakam Mustafa Güler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  
10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu engelli öğrencileri, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Down sendromlu ve otistik engelli öğrenciler Kaymakam Mustafa Güler’e çiçek takdim etti.

Kaymakam Mustafa Güler, her bireyin engelli adayı olduğunu belirterek; engelli öğrencilerimize, daha iyi bir hayat sürmesi iyi bir eğitim alarak bilgi ve kabiliyetlerinin arttırılması için gerekli görülen her türlü destek ve yardımları yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyarette engelli öğrencilerin sosyal alanda diğer insanlarla olan iletişimini artırma ve engelli öğrencilerin tek başlarına ihtiyaçlarını giderebilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu. 

Ziyaret sonunda engelli öğrenciler ve okul yöneticileri Kaymakam Mustafa Güler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.