Yaz Okulları Kayıtları Başladı

Spor 13.05.2022 - 16:26, Güncelleme: 13.05.2022 - 16:26
 

Yaz Okulları Kayıtları Başladı

Yaz okulları kayıtları başladı

Güzeller Eğitim Spor Kulübünde yaz okulu kayıtları başladı. Kayıtlarla ilgili okuldan yapılan açıklamada; “27 Haziran 2022 tarihinde başlayacak olan Güzeller Eğitim Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştireceğimiz Yaz Okulumuz, iki aylık yaz tatili boyunca devam edecek olup 8-16 yaş arası çocuklarımızı misafir edecektir. Öğrencilerimiz eğitsel oyunlar, etkinlikler ve eğitici gezilerle yaz boyunca eğlenceli vakit geçirerek zinde kalmanın keyfini çıkaracaklardır. Eğitim bir bütündür anlayışıyla hareket ederek öğrencilerimizin sağlıklı kalmalarına, sosyalleşmelerine, iletişim becerilerini geliştirmelerine ve özgüven duygusu kazanmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Güzeller Eğitim Spor Kulübü Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin 0262 502 31 80 - 0538 231 53 30
Yaz okulları kayıtları başladı

Güzeller Eğitim Spor Kulübünde yaz okulu kayıtları başladı. Kayıtlarla ilgili okuldan yapılan açıklamada; “27 Haziran 2022 tarihinde başlayacak olan Güzeller Eğitim Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştireceğimiz Yaz Okulumuz, iki aylık yaz tatili boyunca devam edecek olup 8-16 yaş arası çocuklarımızı misafir edecektir. Öğrencilerimiz eğitsel oyunlar, etkinlikler ve eğitici gezilerle yaz boyunca eğlenceli vakit geçirerek zinde kalmanın keyfini çıkaracaklardır. Eğitim bir bütündür anlayışıyla hareket ederek öğrencilerimizin sağlıklı kalmalarına, sosyalleşmelerine, iletişim becerilerini geliştirmelerine ve özgüven duygusu kazanmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Güzeller Eğitim Spor Kulübü

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin

0262 502 31 80 - 0538 231 53 30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.