19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sen Yeşilsin, Ben Siyah Aşkın Ölene Kadar!

Spor 16.05.2022 - 10:02, Güncelleme: 16.05.2022 - 10:02
 

Sen Yeşilsin, Ben Siyah Aşkın Ölene Kadar!

Sen Yeşilsin, Ben Siyah Aşkın Ölene Kadar!

Spor Toto 1. Lig ekibimiz Kocaelispor, kaderin cilvesi midir bilinmez? Bu tarihten  12 yıl evvel şimdiki adıyla Spor Toto Süper Lig’e yükseldiği ilk sezondaki gibi, geçtiğimiz gün oynadığı Eyüp deplasmanından mağlubiyet alarak 2. Lige geri döndü Rakibimiz yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez idaresinde çıktığı ilk müsabakada etkili oyuncusu Gerson’un ilk devredeki 2 golü ile adeta umutlarımızı tüketirken, Kubilay’ın penaltı sayısı kalmaya ne yazık ki yeterli olmadı. İŞTE KRİTİK MÜSABAKANIN DETAYLARI Eyüp Stadı'ndaki kritik rekabete ev sahibi Eyüpspor başlarken İlk 15 dakikanın Kocaelispor için pek de iyi geçmediğini söyleyebiliriz. 8.dakikada sağ kanattan yollanan ilk yan topta Rodrigues'in golü ile rakibimiz 1-0 üstün konuma geçti. 14.dakikada bir defa daha atılan yan topta ağları bulan ve farkı yükselten isim yine Rodriguesdi. Karşılaşmanın 25.dakikasında sarı kart gören Mouhammed Diop, Adanaspor ile yapılacak ligin final mücadelesinde cezalı duruma düşerken, Soyunma odasına bu skor ile gidildi. BİR HAFTA KALA VEDA İkinci yarıya 3 değişiklikle giren körfez ekibi Sakatlık yaşayan Atila Turan'ın yerine Kerem Can Akyüz, Diop'u yerine İlyas, Samed Ali'nin yerine ise Pereira oyuna dahil oldu. Ekibimiz 60.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen İlyas Kubilay farkı bire düşürse de Geriye kalan zamanda lehimize başka gol çıkmadı . 81.dakikada Mehmet Taş çıktı yerine Georges Costant Mandjeck girdi. Karşılaşma sonuna 5 dakika edilirken hakemin çalan son düdüğü ile 11 yıl aranın ardından döndüğü Spor Toto 1.Lig'in tamamlamasına bir hafta kala veda etti.
Sen Yeşilsin, Ben Siyah Aşkın Ölene Kadar!

Spor Toto 1. Lig ekibimiz Kocaelispor, kaderin cilvesi midir bilinmez? Bu tarihten  12 yıl evvel şimdiki adıyla Spor Toto Süper Lig’e yükseldiği ilk sezondaki gibi, geçtiğimiz gün oynadığı Eyüp deplasmanından mağlubiyet alarak 2. Lige geri döndü Rakibimiz yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez idaresinde çıktığı ilk müsabakada etkili oyuncusu Gerson’un ilk devredeki 2 golü ile adeta umutlarımızı tüketirken, Kubilay’ın penaltı sayısı kalmaya ne yazık ki yeterli olmadı.

İŞTE KRİTİK MÜSABAKANIN DETAYLARI

Eyüp Stadı'ndaki kritik rekabete ev sahibi Eyüpspor başlarken İlk 15 dakikanın Kocaelispor için pek de iyi geçmediğini söyleyebiliriz. 8.dakikada sağ kanattan yollanan ilk yan topta Rodrigues'in golü ile rakibimiz 1-0 üstün konuma geçti. 14.dakikada bir defa daha atılan yan topta ağları bulan ve farkı yükselten isim yine Rodriguesdi. Karşılaşmanın 25.dakikasında sarı kart gören Mouhammed Diop, Adanaspor ile yapılacak ligin final mücadelesinde cezalı duruma düşerken, Soyunma odasına bu skor ile gidildi.

BİR HAFTA KALA VEDA

İkinci yarıya 3 değişiklikle giren körfez ekibi Sakatlık yaşayan Atila Turan'ın yerine Kerem Can Akyüz, Diop'u yerine İlyas, Samed Ali'nin yerine ise Pereira oyuna dahil oldu. Ekibimiz 60.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen İlyas Kubilay farkı bire düşürse de Geriye kalan zamanda lehimize başka gol çıkmadı . 81.dakikada Mehmet Taş çıktı yerine Georges Costant Mandjeck girdi. Karşılaşma sonuna 5 dakika edilirken hakemin çalan son düdüğü ile 11 yıl aranın ardından döndüğü Spor Toto 1.Lig'in tamamlamasına bir hafta kala veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.