Başkan Koyun Yeniden Aday Olmayı Düşünmüyor, Kongre Haziran Ayı Yapılabilir!

Spor 17.05.2022 - 09:45, Güncelleme: 17.05.2022 - 09:45
 

Başkan Koyun Yeniden Aday Olmayı Düşünmüyor, Kongre Haziran Ayı Yapılabilir!

Başkan Koyun Yeniden Aday Olmayı Düşünmüyor, Kongre Haziran Ayı Yapılabilir!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 2-1 sonuçlanan Eyüpspor yenilgisiyle takımın 1.Lig’e veda etmesi sonrası yaptığı açıklamada yıprandığını ve yeniden başkanlığa aday olmayacağını ifade eden Koyun, kongre için ise Haziran ayını işaret etti. KOCAELİSPOR DEĞİL ŞEHİR KÜME DÜŞTÜ Kocaelispor’un değil şehrin küme düştüğünü belirten Başkan Koyun Bu saatten sonra ne deseler boş olacağını eğer bir suçlu aranıyorsa birinci suçlunun kendisini olduğunu söyledi. 11 yıl aradan sonra çıktıkları Spor Toto 1. Ligde tecrübesizlik ve yönetimsel hatalar yaşadıklarını ama yönetim ve camia içinde bize ihanet edenlerle karşı karşıya kaldıklarını vurguladı. Verdiğimiz mücadeleye yazık oldu diyen Başkan Koyun Camiayı birlik ve beraberlik içine sokmak istemelerine rağmen maalesef birileri motivasyonumuzu bozmak için uğraştılar şeklinde konuştu. MALİ YÜK BIRAKILMAYACAK Çok yıprandığını söyleyen Başkan Koyun Bu şartlarda aday olmayı düşünmediğini ifade ederek.  Kulübü zor durumda bırakmamak için üzerimize düşeni yapacaklarını Yabancı ve yerli futbolcuların sözleşmelerini halledeceklerini belirtti. Takıma olan 16 Milyon TL’lik ödemeyi de gerçekleştireceklerini bırakıp gitmenin kolay olduğunu ve Kendi dönemlerine ait mali yük bırakmayacaklarını vurguladı. Başkan Koyun ayrıca yeni spor yasasına göre ise kulübün geçmişten gelen 40 Milyon TL’lik borcunun faizinden sorumlu olacaklarını dile getirirken yeni yönetiminde kendi dönemindeki borçlardan ve geçmişteki toplam borcun anapara faizinden sorumlu olacak şeklinde konuştu.  
Başkan Koyun Yeniden Aday Olmayı Düşünmüyor, Kongre Haziran Ayı Yapılabilir!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 2-1 sonuçlanan Eyüpspor yenilgisiyle takımın 1.Lig’e veda etmesi sonrası yaptığı açıklamada yıprandığını ve yeniden başkanlığa aday olmayacağını ifade eden Koyun, kongre için ise Haziran ayını işaret etti.

KOCAELİSPOR DEĞİL ŞEHİR KÜME DÜŞTÜ

Kocaelispor’un değil şehrin küme düştüğünü belirten Başkan Koyun Bu saatten sonra ne deseler boş olacağını eğer bir suçlu aranıyorsa birinci suçlunun kendisini olduğunu söyledi. 11 yıl aradan sonra çıktıkları Spor Toto 1. Ligde tecrübesizlik ve yönetimsel hatalar yaşadıklarını ama yönetim ve camia içinde bize ihanet edenlerle karşı karşıya kaldıklarını vurguladı. Verdiğimiz mücadeleye yazık oldu diyen Başkan Koyun Camiayı birlik ve beraberlik içine sokmak istemelerine rağmen maalesef birileri motivasyonumuzu bozmak için uğraştılar şeklinde konuştu.

MALİ YÜK BIRAKILMAYACAK

Çok yıprandığını söyleyen Başkan Koyun Bu şartlarda aday olmayı düşünmediğini ifade ederek.  Kulübü zor durumda bırakmamak için üzerimize düşeni yapacaklarını Yabancı ve yerli futbolcuların sözleşmelerini halledeceklerini belirtti. Takıma olan 16 Milyon TL’lik ödemeyi de gerçekleştireceklerini bırakıp gitmenin kolay olduğunu ve Kendi dönemlerine ait mali yük bırakmayacaklarını vurguladı. Başkan Koyun ayrıca yeni spor yasasına göre ise kulübün geçmişten gelen 40 Milyon TL’lik borcunun faizinden sorumlu olacaklarını dile getirirken yeni yönetiminde kendi dönemindeki borçlardan ve geçmişteki toplam borcun anapara faizinden sorumlu olacak şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.