TÜBİTAK Bilim Fuarını Açtılar!

Gebze 19.05.2022 - 13:36, Güncelleme: 19.05.2022 - 13:36
 

TÜBİTAK Bilim Fuarını Açtılar!

Gebze Kaymakam Güler, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Kaymakam Güler “Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir.” Dedi.

Açılışa; Gebze Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği, Öğretmen, Öğrenci ve veliler katıldı.  Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı. 2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı 9. Tübitak bilim fuarları çağrısı kapsamında Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından   yapılan 20 proje Tübitak tarafından uygun bulunarak 2021-2022 eğitim öğretim yılı “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında” sergilenmesi uygun bulundu. 20 danışman öğretmen, 102 öğrencinin görev aldığı, 20 adet projenin bulunduğu 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarı’ndaki stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Kaymakam Güler “Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Projelerin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi. Proje alt alanları; Kültürel miras (2), Göç ve Uyum, Dil ve edebiyat (2), Bilim iletişimi, Ekolojik denge (3), Bilim tarihi ve felsefesi (2), Sağlıklı yaşam ve beslenme (2), Görsel ve işitsel Sanatlar, Algoritma ve mantıksal, Yenilenebilir enerji, Tarım ve hayvancılık teknolojileri, Değerler eğitimi (2) ve Aile içi iletişim türündedir
Gebze Kaymakam Güler, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Kaymakam Güler “Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir.” Dedi.

Açılışa; Gebze Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği, Öğretmen, Öğrenci ve veliler katıldı. 

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı. 2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı 9. Tübitak bilim fuarları çağrısı kapsamında Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından   yapılan 20 proje Tübitak tarafından uygun bulunarak 2021-2022 eğitim öğretim yılı “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında” sergilenmesi uygun bulundu.

20 danışman öğretmen, 102 öğrencinin görev aldığı, 20 adet projenin bulunduğu 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarı’ndaki stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Kaymakam Güler “Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Projelerin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

Proje alt alanları; Kültürel miras (2), Göç ve Uyum, Dil ve edebiyat (2), Bilim iletişimi, Ekolojik denge (3), Bilim tarihi ve felsefesi (2), Sağlıklı yaşam ve beslenme (2), Görsel ve işitsel Sanatlar, Algoritma ve mantıksal, Yenilenebilir enerji, Tarım ve hayvancılık teknolojileri, Değerler eğitimi (2) ve Aile içi iletişim türündedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.