19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarı Yeşilliler’den Gençlerin Birliği İçin Özel Organizasyon!

Spor 21.05.2022 - 11:45, Güncelleme: 21.05.2022 - 11:45
 

Sarı Yeşilliler’den Gençlerin Birliği İçin Özel Organizasyon!

Sarı Yeşilliler’den Gençlerin Birliği İçin Özel Organizasyon!

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dahilinde TFF 3. Lig ekibimiz  Darıca Gençlerbirliği'nin organize ettiği futbol turnuvası bir hayli talep gördü. BÜTÜN ÖĞRENCİLERE HATIRA MADALYA VERİLDİ Darıca Gençlerbirliği ve Çayırova Fenerbahçe futbol okulu'na davet ederek gerçekleştirdiği futbol turnuvasında 2008, 2009 2010, 2011, 2012 ve 2013 doğumlu futbol okulu öğrencilerinin oynadığı müsabakaların bitimi bütün yer alan öğrencilere 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına hatıra olarak madalya verildi. BAŞKAN GÜLEN: BU GÜNE YAKIŞAN BİR TURNUVA OLMASI İÇİN UĞRAŞTIK Kulüp Başkanı Arif Gülen gerçekleştirdiği açıklamada "Bu anlamlı günde anlamlı bir organizasyon yaparak bu güne yakışan bir turnuva olması için uğraştık. Gençlerimize sporu sevdirmek ve futbol'un güzelliklerini göstermek adına yaptığımı bu turnuvaya katılım sağlayan tüm sporcu ve velilerimize, ayrıca davetimizi kırmayarak destek veren Çayırova Fenerbahçe Futbolu'na teşekkür ederiz. Hepimizin Bayramı Kutlu olsun" diye söyledi.
Sarı Yeşilliler’den Gençlerin Birliği İçin Özel Organizasyon!

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dahilinde TFF 3. Lig ekibimiz  Darıca Gençlerbirliği'nin organize ettiği futbol turnuvası bir hayli talep gördü.

BÜTÜN ÖĞRENCİLERE HATIRA MADALYA VERİLDİ

Darıca Gençlerbirliği ve Çayırova Fenerbahçe futbol okulu'na davet ederek gerçekleştirdiği futbol turnuvasında 2008, 2009 2010, 2011, 2012 ve 2013 doğumlu futbol okulu öğrencilerinin oynadığı müsabakaların bitimi bütün yer alan öğrencilere 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına hatıra olarak madalya verildi.

BAŞKAN GÜLEN: BU GÜNE YAKIŞAN BİR TURNUVA OLMASI İÇİN UĞRAŞTIK

Kulüp Başkanı Arif Gülen gerçekleştirdiği açıklamada "Bu anlamlı günde anlamlı bir organizasyon yaparak bu güne yakışan bir turnuva olması için uğraştık. Gençlerimize sporu sevdirmek ve futbol'un güzelliklerini göstermek adına yaptığımı bu turnuvaya katılım sağlayan tüm sporcu ve velilerimize, ayrıca davetimizi kırmayarak destek veren Çayırova Fenerbahçe Futbolu'na teşekkür ederiz. Hepimizin Bayramı Kutlu olsun" diye söyledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.