Mor Menekşeler yeni sezonda Ümit Metin Yıldız’a emanet!

Spor 28.05.2022 - 12:01, Güncelleme: 28.05.2022 - 12:01
 

Mor Menekşeler yeni sezonda Ümit Metin Yıldız’a emanet!

Mor Menekşeler yeni sezonda Ümit Metin Yıldız’a emanet!

Bölgesel Amatör Ligindeki temsilcimiz Gebzespor 2022-2023 sezonu için teknik direktörlük koltuğuna Ümit Metin Yıldız getirdiğini açıkladı. YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE Gebzespor Kulübü’nün resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirdiği  paylaşımda “Kulüp Başkanımız Resul Tat ve Futbol Şube Sorumlumuz Fuad Ayar’ın yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Ümit Metin Yıldız ile her konuda anlaşmaya varan kulübümüzde yardımcı antrenörlüğü görevine Şerif Hasanoğlu, kaleci antrenörlüğü görevine Hikmet Batur ve kondisyonerlik görevine Fikret Özcan getirilmiştir” denildi.
Mor Menekşeler yeni sezonda Ümit Metin Yıldız’a emanet!

Bölgesel Amatör Ligindeki temsilcimiz Gebzespor 2022-2023 sezonu için teknik direktörlük koltuğuna Ümit Metin Yıldız getirdiğini açıkladı.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Gebzespor Kulübü’nün resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirdiği  paylaşımda “Kulüp Başkanımız Resul Tat ve Futbol Şube Sorumlumuz Fuad Ayar’ın yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Ümit Metin Yıldız ile her konuda anlaşmaya varan kulübümüzde yardımcı antrenörlüğü görevine Şerif Hasanoğlu, kaleci antrenörlüğü görevine Hikmet Batur ve kondisyonerlik görevine Fikret Özcan getirilmiştir” denildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.