İYİLİK KERVANI YUSUF POLAT İÇİN KURULUŞ OSMAN OYUNCULARIYLA DESTEK TOPLADI

Gebze 03.06.2022 - 16:08, Güncelleme: 06.06.2022 - 15:33
 

İYİLİK KERVANI YUSUF POLAT İÇİN KURULUŞ OSMAN OYUNCULARIYLA DESTEK TOPLADI

-

Kocaeli Gebze'de faaliyetlerini sürdüren  İyilik Kervanı  bir kez daha anlamlı bir organizasyonu geride bıraktı ve birçok kesimden insanın  bir araya geldiği Gebze'nin evladı Yusuf Polat adına Kuruluş  Osman dizi oyuncuları’nın da yer aldığı kampanya ya destek topladı.  Gebze Meydan'da başlayan  programa çok sayıda hayırsever  yer alarak Yusuf Polat’ın umudu oldu. İŞTE DESTEK TOPLAYAN İSİMLER Murat Bölücek, Hanifi Koç, Hüseyin Ekşioğlu, İsmet Çık, Hakan Öncü,İsmail Atasoy, Nadir Irmak,Dede Korkut, Emre Göksal ve Özgür Akar, Asiye Gül (İyilik Kervanı Kurucusu) Asiye Cebeci Neşe Çelik, Yeter Kaya Serpil Çiftçi, Zübeyde Gülmez Meryem Divrik, Fatma Bışı, Ayşe Bilge, Gülşen Koç, Sevda Baldemir, Hatice Şahan ve Zeynep Ceylan.
-

Kocaeli Gebze'de faaliyetlerini sürdüren  İyilik Kervanı  bir kez daha anlamlı bir organizasyonu geride bıraktı ve birçok kesimden insanın  bir araya geldiği Gebze'nin evladı Yusuf Polat adına Kuruluş  Osman dizi oyuncuları’nın da yer aldığı kampanya ya destek topladı.  Gebze Meydan'da başlayan  programa çok sayıda hayırsever  yer alarak Yusuf Polat’ın umudu oldu.
İŞTE DESTEK TOPLAYAN İSİMLER
Murat Bölücek, Hanifi Koç, Hüseyin Ekşioğlu, İsmet Çık, Hakan Öncü,İsmail Atasoy, Nadir Irmak,Dede Korkut, Emre Göksal ve Özgür Akar, Asiye Gül (İyilik Kervanı Kurucusu) Asiye Cebeci Neşe Çelik, Yeter Kaya Serpil Çiftçi, Zübeyde Gülmez Meryem Divrik, Fatma Bışı, Ayşe Bilge, Gülşen Koç, Sevda Baldemir, Hatice Şahan ve Zeynep Ceylan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.