KOCAELİSPOR 6 NOKTA ATIŞI TRANSFER YAPACAK!

Spor 11.06.2022 - 12:14, Güncelleme: 11.06.2022 - 12:14
 

KOCAELİSPOR 6 NOKTA ATIŞI TRANSFER YAPACAK!

KOCAELİSPOR 6 NOKTA ATIŞI TRANSFER YAPACAK!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun iç transfer çalışmalarının 1 hafta içinde biteceğini, dış transfer çalışmalarında ise acele etmediklerini ve vakitlerinin olduğunu belirtirken, 6 nokta transfer yapacaklarını da ifade etti. 1 Santrafor, 2 kanat oyuncusu, 6 ve 8 numara pozisyonları için ise 3 oyuncu transfer edilmesi düşünülüyor ve elbette altyapıdan gelen isimlerin değerlendirilerek profesyonel statüye geçirilecek, kiralıktan dönüş yapan 4 futbolcu ile beraber de gelecek sezon kadrosu kurulacak. BİZ BENHUR DAHİL TÜM FUTBOLCULARIN TAKIMDA KALMASINI İSTİYORUZ İç transfer dahilinde bazı futbolculara tekliflerin bulunduğunu belirten Başkan Koyun “ Kocaelispor’un menfaatleri doğrultusunda istediğimiz bonservis bedelleri verilirse gönderebiliriz. Ama biz Benhur dahil diğer tüm futbolcuların takımda kalmasını istiyoruz. Şu anda da takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncu gözükmüyor” şeklinde konuştu. Dış transferde ise Teknik direktör Fırat Gül ve transfer komitesi ile birlikte isimler belirlendikten sonra takıma kazandırılacak.  
KOCAELİSPOR 6 NOKTA ATIŞI TRANSFER YAPACAK!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun iç transfer çalışmalarının 1 hafta içinde biteceğini, dış transfer çalışmalarında ise acele etmediklerini ve vakitlerinin olduğunu belirtirken, 6 nokta transfer yapacaklarını da ifade etti. 1 Santrafor, 2 kanat oyuncusu, 6 ve 8 numara pozisyonları için ise 3 oyuncu transfer edilmesi düşünülüyor ve elbette altyapıdan gelen isimlerin değerlendirilerek profesyonel statüye geçirilecek, kiralıktan dönüş yapan 4 futbolcu ile beraber de gelecek sezon kadrosu kurulacak.

BİZ BENHUR DAHİL TÜM FUTBOLCULARIN TAKIMDA KALMASINI İSTİYORUZ

İç transfer dahilinde bazı futbolculara tekliflerin bulunduğunu belirten Başkan Koyun “ Kocaelispor’un menfaatleri doğrultusunda istediğimiz bonservis bedelleri verilirse gönderebiliriz. Ama biz Benhur dahil diğer tüm futbolcuların takımda kalmasını istiyoruz. Şu anda da takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncu gözükmüyor” şeklinde konuştu. Dış transferde ise Teknik direktör Fırat Gül ve transfer komitesi ile birlikte isimler belirlendikten sonra takıma kazandırılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.