19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kültür Festivali 26 Haziran’a ertelendi

Kültür-Sanat 11.06.2022 - 14:34, Güncelleme: 11.06.2022 - 14:34
 

Kültür Festivali 26 Haziran’a ertelendi

Kültür Festivali 26 Haziran’a ertelendi

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen İç Anadolu Yöresel Dernekler Kültür Festivali hava muhalefeti dolayısıyla 26 Haziran tarihine ertelendi. Çayırova Belediyesinin; Kırşehirliler Derneği, Yozgatlılar Derneği, Çankırılılar Derneği ve Tokatlılar Derneği ile birlikte düzenlediği festival olumsuz hava koşulları dolayısıyla iptal edildi. Ender Balkır Serpil Sarı, Fikret Dolu ve Yıldırım Gömleksiz ve yöresel sanatçıların sahne alacağı festival 26 Haziran Pazar günü saat 18.30’da belediye açık otoparkında gerçekleşecek.
Kültür Festivali 26 Haziran’a ertelendi

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen İç Anadolu Yöresel Dernekler Kültür Festivali hava muhalefeti dolayısıyla 26 Haziran tarihine ertelendi. Çayırova Belediyesinin; Kırşehirliler Derneği, Yozgatlılar Derneği, Çankırılılar Derneği ve Tokatlılar Derneği ile birlikte düzenlediği festival olumsuz hava koşulları dolayısıyla iptal edildi. Ender Balkır

Serpil Sarı, Fikret Dolu ve Yıldırım Gömleksiz ve yöresel sanatçıların sahne alacağı festival 26 Haziran Pazar günü saat 18.30’da belediye açık otoparkında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.