KOCAELİSPOR’UN 2. TAKVİYESİ BELEDİYE DERİNCELİ MESUT TUNALI

Spor 28.06.2022 - 12:10, Güncelleme: 28.06.2022 - 12:10
 

KOCAELİSPOR’UN 2. TAKVİYESİ BELEDİYE DERİNCELİ MESUT TUNALI

KOCAELİSPOR’UN 2. TAKVİYESİ BELEDİYE DERİNCELİ MESUT TUNALI

Kocaelispor kadrosuna TFF 3. Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Belediye Derincespor’un orta saha oyuncusu Mesut Can Tunalı’yı renklerine bağladı. Yeşil siyahlı kulüple 2 yıllık anlaşmaya imza atarken, Mesut Can körfez ekibinin ikinci resmi transferi oldu. BİLİNMESİ GEREKEN HER ŞEY BUARADA Geride kalan sezon Belediye Derincespor formasını terleten ve oynadığı futbolla takdir toplayan Mesut Can Tunalı, 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev alabilen 2001 doğumlu oyuncu son sezon 28 lig, 2 de kupa olmak kaydı ile 30 müsabakada şans buldu ve toplam 2077 dakika sahada kaldı. Merkez orta sahanın her bölgesinde yer alabilen, süratli ve bitmeyen enerjisiyle göz dolduran Mesut Can’ı 1. Lig ekipleri Keçiörengücü ve Boluspor ciddi bir şekilde ilgileniyordu. Mesut devre arası Iğdır Futbol Kulübü ile ön anlaşma yapmış fakat Elde edilen bilgilere göre sözleşmesinde bulunan “Iğdır’ın 2. Lig’e çıkması durumunda futbolcunun bu kulübe bağlılığı gerçekleşir” maddesinden hareket edildiği ve  Iğdır FK 25 Mayıs günü Ankara Eryaman Stadyumunda oynadığı TFF 3. Lig  Play-Off Finalinde İskenderunspor’a 1-1’lik skor sonrası penaltılarda 7-6 elendiği için futbolcu Kocaelispor’a geldi.  
KOCAELİSPOR’UN 2. TAKVİYESİ BELEDİYE DERİNCELİ MESUT TUNALI

Kocaelispor kadrosuna TFF 3. Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Belediye Derincespor’un orta saha oyuncusu Mesut Can Tunalı’yı renklerine bağladı. Yeşil siyahlı kulüple 2 yıllık anlaşmaya imza atarken, Mesut Can körfez ekibinin ikinci resmi transferi oldu.

BİLİNMESİ GEREKEN HER ŞEY BUARADA

Geride kalan sezon Belediye Derincespor formasını terleten ve oynadığı futbolla takdir toplayan Mesut Can Tunalı, 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev alabilen 2001 doğumlu oyuncu son sezon 28 lig, 2 de kupa olmak kaydı ile 30 müsabakada şans buldu ve toplam 2077 dakika sahada kaldı. Merkez orta sahanın her bölgesinde yer alabilen, süratli ve bitmeyen enerjisiyle göz dolduran Mesut Can’ı 1. Lig ekipleri Keçiörengücü ve Boluspor ciddi bir şekilde ilgileniyordu. Mesut devre arası Iğdır Futbol Kulübü ile ön anlaşma yapmış fakat Elde edilen bilgilere göre sözleşmesinde bulunan “Iğdır’ın 2. Lig’e çıkması durumunda futbolcunun bu kulübe bağlılığı gerçekleşir” maddesinden hareket edildiği ve  Iğdır FK 25 Mayıs günü Ankara Eryaman Stadyumunda oynadığı TFF 3. Lig  Play-Off Finalinde İskenderunspor’a 1-1’lik skor sonrası penaltılarda 7-6 elendiği için futbolcu Kocaelispor’a geldi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.