19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YILDIZ: GEBZE İÇİN DE BİZİM İÇİN DE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN!

Spor 30.06.2022 - 13:25, Güncelleme: 30.06.2022 - 13:25
 

YILDIZ: GEBZE İÇİN DE BİZİM İÇİN DE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN!

YILDIZ: GEBZE İÇİN DE BİZİM İÇİN DE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN!

Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimizden Gebzespor’un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, yönetimle beraber bir koordinasyon sağladıklarını ve işlerin yolunda gittiğini belirtti. PLANLAMAMIZ HAZIR Kocaelispor’un eski teknik direktörlerinden, görev aldığı dönemde bütün paydaşların beğenisi toplayan Ümit Metin Yıldız bu sezon mor menekşeler ile imzaladı Her şeyin yolunda ilerlediğini ifade eden Yıldız sözlerine şu şekilde devam etti: “Planlamamız hazır. Sezonun başlama tarihinin belirlenmesinin ardından takvimimiz de netleşecek. Başkanımız, yönetimimiz ve teknik ekibimiz ile birlikte iyi bir koordinasyon oluşturduk. Transferlerimiz sürüyor. Hafta sonu 27 yaşındaki stoper Cantürk Güngör ile anlaştık. Santrfor bakıyoruz. Belirlenen isimler var ancak netleştirdiğimiz bir oyuncu yok. Maçlarımızı sentetik sahada yapacağız. Zaten BAL takımlarının birçoğu için geçerli bu durum. Gebze büyük bir yer ve daha önce Bahri Kaya hocamız birlikte burada görev almıştım. Tavşancıl’daki tesislerimiz ideal. Her şey şu an yolunda ilerliyor. Gebze için de bizim için de hayırlısı neyse o olsun” diye söyledi.  
YILDIZ: GEBZE İÇİN DE BİZİM İÇİN DE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN!

Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimizden Gebzespor’un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, yönetimle beraber bir koordinasyon sağladıklarını ve işlerin yolunda gittiğini belirtti.

PLANLAMAMIZ HAZIR

Kocaelispor’un eski teknik direktörlerinden, görev aldığı dönemde bütün paydaşların beğenisi toplayan Ümit Metin Yıldız bu sezon mor menekşeler ile imzaladı Her şeyin yolunda ilerlediğini ifade eden Yıldız sözlerine şu şekilde devam etti: “Planlamamız hazır. Sezonun başlama tarihinin belirlenmesinin ardından takvimimiz de netleşecek. Başkanımız, yönetimimiz ve teknik ekibimiz ile birlikte iyi bir koordinasyon oluşturduk. Transferlerimiz sürüyor. Hafta sonu 27 yaşındaki stoper Cantürk Güngör ile anlaştık. Santrfor bakıyoruz. Belirlenen isimler var ancak netleştirdiğimiz bir oyuncu yok. Maçlarımızı sentetik sahada yapacağız. Zaten BAL takımlarının birçoğu için geçerli bu durum. Gebze büyük bir yer ve daha önce Bahri Kaya hocamız birlikte burada görev almıştım. Tavşancıl’daki tesislerimiz ideal. Her şey şu an yolunda ilerliyor. Gebze için de bizim için de hayırlısı neyse o olsun” diye söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.