KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

Spor 01.07.2022 - 11:32, Güncelleme: 01.07.2022 - 11:32
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince bu yıl 9 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulları, Atatürk Spor Salonu’ndaki törenle açıldı. Kocaeli genelinde spor ve egzersiz yapma alışkanlığının kazanılması, çocuklarda spor kültürü ve sevgisi oluşturmanın hedeflendiği Yaz Spor Okulları açılış törenine Vali Yardımcısı Ali Ada ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak katılım sağladı. BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK: SPOR KÜLTÜRÜ VE SEVGİSİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ Çocukların yaz aylarını verimli biçimde faydalanmasına destek olmak adına açılan Yaz Spor Okullarında voleybol, basketbol, jimnastik, yüzme, masa tenisi, güreş, satranç, badminton ve atletizm branşlarında eğitim verilecek. Yapılan törene Yaz Spor Okulları öğrencilerinin bir hayli ilgisi vardı. Halk oyunu, jimnastik ve Karizma Show Basketbol gösterilerinin bulunduğu programda öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken Karizma Show Basketbol gösterisini ayakta alkışladılar. Programda açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Başkan Vekili Çakmak, spor yapmanın önemini vurguladı. Başkan Vekili Çakmak, “Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, ahlaklı ve yurt sevgisi olan bireyler olarak yetiştirmek için spora yönlendirmeliyiz. Erken yaşta kazanılan spor kültürü ve sevgisini çok önemsiyoruz. Spor yapmak istiyorsanız gelin Yaz Spor Okullarımıza yazılın hep birlikte spor yapalım” dedi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince bu yıl 9 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulları, Atatürk Spor Salonu’ndaki törenle açıldı. Kocaeli genelinde spor ve egzersiz yapma alışkanlığının kazanılması, çocuklarda spor kültürü ve sevgisi oluşturmanın hedeflendiği Yaz Spor Okulları açılış törenine Vali Yardımcısı Ali Ada ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak katılım sağladı.

BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK: SPOR KÜLTÜRÜ VE SEVGİSİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Çocukların yaz aylarını verimli biçimde faydalanmasına destek olmak adına açılan Yaz Spor Okullarında voleybol, basketbol, jimnastik, yüzme, masa tenisi, güreş, satranç, badminton ve atletizm branşlarında eğitim verilecek. Yapılan törene Yaz Spor Okulları öğrencilerinin bir hayli ilgisi vardı. Halk oyunu, jimnastik ve Karizma Show Basketbol gösterilerinin bulunduğu programda öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken Karizma Show Basketbol gösterisini ayakta alkışladılar. Programda açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Başkan Vekili Çakmak, spor yapmanın önemini vurguladı. Başkan Vekili Çakmak, “Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, ahlaklı ve yurt sevgisi olan bireyler olarak yetiştirmek için spora yönlendirmeliyiz. Erken yaşta kazanılan spor kültürü ve sevgisini çok önemsiyoruz. Spor yapmak istiyorsanız gelin Yaz Spor Okullarımıza yazılın hep birlikte spor yapalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.