Dilovalı Cihan coşkun olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmanın hayalini kuruyor!

Spor 02.07.2022 - 10:16, Güncelleme: 02.07.2022 - 10:16
 

Dilovalı Cihan coşkun olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmanın hayalini kuruyor!

Dilovalı Cihan coşkun olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmanın hayalini kuruyor!

Dilovasında ikamet eden 14 yaşındaki Cihan Coşkun, 6 yaşında güreş ile tanıştı. Coşkun’un spora olan becerisini fark eden hocası, antrenmanlarda onun üstüne daha fazla eğildi ve hırsı ile her geçen gün kendisini daha da geliştiren Coşkun, ilk olarak 11 yaşında, daha sonra da 14 yaşında Türkiye şampiyonu oldu. İdmanlarını geciktirmeyen genç sporcu, olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracağı günlerin hayalini kuruyor. ŞİMDİ SIRADA DÜNYA VE OLİMPİYATLAR VAR İNŞALLAH ONLARI DA ALACAĞIM 6 yaşından bu şimdiye güreş ile ilgilendiğini belirten Cihan Coşkun, "Hedefim Türkiye şampiyonu olmaktı o da oldu. Şimdi sırada dünya şampiyonluğu ve olimpiyatlar var. İnşallah onları da alacağım. En büyük hayalim Avrupa ve dünya şampiyonu olmak. Allah nasip ederse inşallah olimpiyat şampiyonu da olacağım. Bayrağımızı göklerde dalgalandıracağım. 11 yaşında 48 kiloda Türkiye şampiyonu oldum. Bu sene okullar arası turnuvada Türkiye birincisi oldum. İkinci defa Türkiye şampiyonu oldum. Bu sezonu şampiyonlukla kapattık. Antrenörüm Bahtiyar Ayazcı ve İlçe Spor Müdürüm Murat Babaoğlu’na bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Antrenman salonumuz da çok iyi. Arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. İnşallah seneye de şampiyonluk gelecek. İlk antrenmanımızı ilçemizdeki bir okulumuzun spor salonundaki bir balkonunda yaptık. Şimdi daha geniş imkânlarla Türkiye şampiyonu oldum. Hedeflerimiz daha büyük. İnşallah hedeflerimize ulaşırız” diye söyledi.
Dilovalı Cihan coşkun olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmanın hayalini kuruyor!

Dilovasında ikamet eden 14 yaşındaki Cihan Coşkun, 6 yaşında güreş ile tanıştı. Coşkun’un spora olan becerisini fark eden hocası, antrenmanlarda onun üstüne daha fazla eğildi ve hırsı ile her geçen gün kendisini daha da geliştiren Coşkun, ilk olarak 11 yaşında, daha sonra da 14 yaşında Türkiye şampiyonu oldu. İdmanlarını geciktirmeyen genç sporcu, olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracağı günlerin hayalini kuruyor.

ŞİMDİ SIRADA DÜNYA VE OLİMPİYATLAR VAR İNŞALLAH ONLARI DA ALACAĞIM

6 yaşından bu şimdiye güreş ile ilgilendiğini belirten Cihan Coşkun, "Hedefim Türkiye şampiyonu olmaktı o da oldu. Şimdi sırada dünya şampiyonluğu ve olimpiyatlar var. İnşallah onları da alacağım. En büyük hayalim Avrupa ve dünya şampiyonu olmak. Allah nasip ederse inşallah olimpiyat şampiyonu da olacağım. Bayrağımızı göklerde dalgalandıracağım. 11 yaşında 48 kiloda Türkiye şampiyonu oldum. Bu sene okullar arası turnuvada Türkiye birincisi oldum. İkinci defa Türkiye şampiyonu oldum. Bu sezonu şampiyonlukla kapattık. Antrenörüm Bahtiyar Ayazcı ve İlçe Spor Müdürüm Murat Babaoğlu’na bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Antrenman salonumuz da çok iyi. Arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. İnşallah seneye de şampiyonluk gelecek. İlk antrenmanımızı ilçemizdeki bir okulumuzun spor salonundaki bir balkonunda yaptık. Şimdi daha geniş imkânlarla Türkiye şampiyonu oldum. Hedeflerimiz daha büyük. İnşallah hedeflerimize ulaşırız” diye söyledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.