KÖRFEZİN GENÇLERİ A TAKIMA GİREBİLMEK İÇİN TER DÖKECEK!

Spor 04.07.2022 - 15:05, Güncelleme: 04.07.2022 - 15:05
 

KÖRFEZİN GENÇLERİ A TAKIMA GİREBİLMEK İÇİN TER DÖKECEK!

KÖRFEZİN GENÇLERİ A TAKIMA GİREBİLMEK İÇİN TER DÖKECEK!

Bu sene TFF 2. Ligde mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor’da kamp bu akşam gençlerle başlayacak. Körfez Brunga Tesisleri’nde bir araya gelecek oyuncuların A takım seviyesine yatkınlığı test edilecek. BÜTÜN OLASILIK VE PLANLAMALAR HAZIR Bu akşam saat 19:00’da kampta bulunacak 24 futbolcunun içerisinde profesyonel yapılan isimlerde var. 1 hafta süresince devam edecek hazırlıklar sonrası uygun görülen oyuncular A takımın 15-16 Temmuz’da başlayacağı kampa götürülürken, geride kalan futbolcular kiralık olarak değerlendirilecek.  Eğer pilot takım uygulaması gerçekleşirse gençlerin bir bölümü Belediye Derincespor’da forma giyecek. A takıma düzeyine görülmeyen 2004 doğumlu isimlerse ise gelecek sezon U19 takımı ile Elit U19 Ligi’nde oynayacak.
KÖRFEZİN GENÇLERİ A TAKIMA GİREBİLMEK İÇİN TER DÖKECEK!

Bu sene TFF 2. Ligde mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor’da kamp bu akşam gençlerle başlayacak. Körfez Brunga Tesisleri’nde bir araya gelecek oyuncuların A takım seviyesine yatkınlığı test edilecek.
BÜTÜN OLASILIK VE PLANLAMALAR HAZIR
Bu akşam saat 19:00’da kampta bulunacak 24 futbolcunun içerisinde profesyonel yapılan isimlerde var. 1 hafta süresince devam edecek hazırlıklar sonrası uygun görülen oyuncular A takımın 15-16 Temmuz’da başlayacağı kampa götürülürken, geride kalan futbolcular kiralık olarak değerlendirilecek.  Eğer pilot takım uygulaması gerçekleşirse gençlerin bir bölümü Belediye Derincespor’da forma giyecek. A takıma düzeyine görülmeyen 2004 doğumlu isimlerse ise gelecek sezon U19 takımı ile Elit U19 Ligi’nde oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.