ERDEM DİKBASAN KARACABEY BELEDİYESPOR İLE İMZALADI!

Spor 14.07.2022 - 14:27, Güncelleme: 14.07.2022 - 14:27
 

ERDEM DİKBASAN KARACABEY BELEDİYESPOR İLE İMZALADI!

ERDEM DİKBASAN KARACABEY BELEDİYESPOR İLE İMZALADI!

TFF 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde örnek davranışları ve saha içerisindeki oyun tarzı ile birçok kişinin takdirini toplayan orta saha oyuncusu Erdem Dikbasan,  bir diğer ekibimiz Kocaelispor’un da bulunduğu 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Karacabey Belediyespor ile imzaladı. İlk olarak sarı yeşilliler ile vedalaşan Erdem, Darıca’nın meşhur yeri Çınaraltı’nda da sevenlerince Bursa’ya uğurlandı. SERT: ERDEM GENÇ YAŞINA RAĞMEN SON DERECE OLGUN VE NE YAPTIĞINI BİLEN BİR FUTBOLCU Uğurlamada, taraftarlarla beraber Darıca Gençlerbirliği’nin eski teknik direktörü Özcan Sert de hazır bulundu. Özcan Sert “Erdem genç yaşına rağmen son derece olgun ve ne yaptığını bilen bir futbolcu. Önceki 2. Lig’de, ardından daha üst liglerde başarılı olacağına olan inancım tam. Yeni takımında değerli futbolcu kardeşime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 22 yaşındaki futbolcu geçen sezon 33, iki sezon önce de 23 lig, 4 de kupa olmak kaydıyla 27 karşılaşmada süre aldı.  
ERDEM DİKBASAN KARACABEY BELEDİYESPOR İLE İMZALADI!

TFF 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde örnek davranışları ve saha içerisindeki oyun tarzı ile birçok kişinin takdirini toplayan orta saha oyuncusu Erdem Dikbasan,  bir diğer ekibimiz Kocaelispor’un da bulunduğu 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Karacabey Belediyespor ile imzaladı. İlk olarak sarı yeşilliler ile vedalaşan Erdem, Darıca’nın meşhur yeri Çınaraltı’nda da sevenlerince Bursa’ya uğurlandı.

SERT: ERDEM GENÇ YAŞINA RAĞMEN SON DERECE OLGUN VE NE YAPTIĞINI BİLEN BİR FUTBOLCU

Uğurlamada, taraftarlarla beraber Darıca Gençlerbirliği’nin eski teknik direktörü Özcan Sert de hazır bulundu. Özcan Sert “Erdem genç yaşına rağmen son derece olgun ve ne yaptığını bilen bir futbolcu. Önceki 2. Lig’de, ardından daha üst liglerde başarılı olacağına olan inancım tam. Yeni takımında değerli futbolcu kardeşime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 22 yaşındaki futbolcu geçen sezon 33, iki sezon önce de 23 lig, 4 de kupa olmak kaydıyla 27 karşılaşmada süre aldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.