YILDIRIM, BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E AMPUTE FUTBOL TAKIMININ HEDEFİNİ SORDU!

Spor 05.08.2022 - 16:41, Güncelleme: 05.08.2022 - 16:41
 

YILDIRIM, BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E AMPUTE FUTBOL TAKIMININ HEDEFİNİ SORDU!

Gebze Belediyesince Belediye Toplantı Salonunda Gebze basın mensupları için organize düzenlenen kahvaltı programa gazetemizi temsilen Yazı İşleri Müdürü Mustafa Arslan ve Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım yer aldı.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ: GEBZE İLÇESİNİN KİMSE 1. LİGDE TAKIMI YOK DİYEMEZ ARTIK Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e birkaç gün önce şampiyon olarak 1. Lige yükselme başarısı gösteren temsilcimiz Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımının kurulum ve gelişim süreciyle ilgili olarak bilgi isterken, bundan sonraki hedef ve Gebze Belediyesi’nin önümüzdeki yıl  farklı spor branşlarında engelleri takımları olacak mı? Sorularına Başkan Büyükgöz “Ampute Spor Takımı geldi bana, takım oluşturmak istiyoruz ama bize sahip çıkar mısınız? Dediler. Bende yönetici ve sporcuları gerçekten azimli ve gayretli gördüm, hani derler ya karşındakini inandırmak, beni o duruşlarıyla, o heyecanlarıyla, o gayretli ifadeleriyle inandırdılar. Bende sahip çıkmaya karar verdim ve başladık, liglere girdik şuanda Gebze ilçesinin 1 Ligde takımı var, Gebze ilçesinin kimse 1. Ligde takımı yok diyemez artık, seneye inşallah Süper Lig hedefleniyor “ dedi.
Gebze Belediyesince Belediye Toplantı Salonunda Gebze basın mensupları için organize düzenlenen kahvaltı programa gazetemizi temsilen Yazı İşleri Müdürü Mustafa Arslan ve Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım yer aldı.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ: GEBZE İLÇESİNİN KİMSE 1. LİGDE TAKIMI YOK DİYEMEZ ARTIK

Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e birkaç gün önce şampiyon olarak 1. Lige yükselme başarısı gösteren temsilcimiz Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımının kurulum ve gelişim süreciyle ilgili olarak bilgi isterken, bundan sonraki hedef ve Gebze Belediyesi’nin önümüzdeki yıl  farklı spor branşlarında engelleri takımları olacak mı? Sorularına Başkan Büyükgöz “Ampute Spor Takımı geldi bana, takım oluşturmak istiyoruz ama bize sahip çıkar mısınız? Dediler. Bende yönetici ve sporcuları gerçekten azimli ve gayretli gördüm, hani derler ya karşındakini inandırmak, beni o duruşlarıyla, o heyecanlarıyla, o gayretli ifadeleriyle inandırdılar. Bende sahip çıkmaya karar verdim ve başladık, liglere girdik şuanda Gebze ilçesinin 1 Ligde takımı var, Gebze ilçesinin kimse 1. Ligde takımı yok diyemez artık, seneye inşallah Süper Lig hedefleniyor “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.