19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ERDOĞAN ÖNCE GEBZE’YE GELECEK!

Gebze 06.08.2022 - 11:33, Güncelleme: 06.08.2022 - 11:33
 

ERDOĞAN ÖNCE GEBZE’YE GELECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kocaeli’de 10. Açılış bayramına katılacak. Erdoğan, tören öncesi Gebze Muallimköy’de bulunan Bilişim vadisini de ziyaret ederek sanayi kuruluşlarını ödüllendirecek.

Bugün Kocaeli’de açılış Bayramı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gebze Bilişim vadisinde istihdam, ihracat ve yatırım kategorilerinde başarılı olan teknoloji şirketleri ile sanayi kuruluşlarına ödüllerini vereceği Gebze'deki tören, sanayi, teknoloji, inovasyon ve girişimcilik alanlarındaki tüm bileşenleri bir araya getirecek. 650 bin çalışanı, 18 milyar dolarlık ihracatıyla her sektörden büyük bir ekosistemin kurulduğu Kocaeli'nde, değer katanlar Gebze'de ödüllendirilecek. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası ve Bilişim Vadisinin katkılarıyla "Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar" ödül töreni, Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon üssü Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören, saat 14.30'da başlayacak. TÜM BİLEŞENLER BİR ARAYA GELECEK Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın ev sahipliğinde düzenlenecek tören, sanayicilerle geleceğin teknolojisini inşa edenleri buluşturacak. Türkiye'nin bu alanda son 20 yılda geldiği noktayı da gözler önüne serecek ödül töreni, sanayi, teknoloji, inovasyon ve girişimcilik alanlarındaki tüm bileşenleri bir araya getirecek. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihdam, ihracat ve yatırım kategorilerinde başarılı olan teknoloji şirketleri ile sanayi kuruluşlarına ödüllerini verecek.   BÜYÜKAKIN HERKESİ DAVET ETTİ  Erdoğan Gebze programı sonrası Kocaeli’de 10. Açılış Bayramına katılacak. İzmit Milli İrade Meydanında saat 16.30’da yapılacak programa tüm vatandaşları daved eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’Bu eserler Kocaeli’nin, bu eserler hepimizin. Hayata geçen eserlerde 7’den 70’e bu kentte yaşayan herkesin payı var, emeği var, katkısı ve desteği var.  Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de katılın. Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan büyük bir onur ve memnuniyet duyacağız. Türkiye’ye her alanda öncü ve model hizmetler yapan Kocaeli’nde hayata geçen eserlerimiz bu açılış bayramında bir kez daha görücüye çıkacak ve eminim büyük beğeni toplayacak. Kocaeli’nde Valiliğimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, ilçe belediyelerimiz ve özel müteşebbislerimizin hayata geçirdiği birbirinden değerli eserlerin hizmete gireceği bir açılış bayramı heyecanını daha hep birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın aramızda olması mutluluğumuza mutluluk, heyecanımıza heyecan katacak. 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da İzmit Milli İrade Meydanında gerçekleştireceğimiz 10. Açılış Bayramı’na tüm Kocaeli halkımızı davet ediyorum.” Dedi. (Mustafa Arslan) 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kocaeli’de 10. Açılış bayramına katılacak. Erdoğan, tören öncesi Gebze Muallimköy’de bulunan Bilişim vadisini de ziyaret ederek sanayi kuruluşlarını ödüllendirecek.

Bugün Kocaeli’de açılış Bayramı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gebze Bilişim vadisinde istihdam, ihracat ve yatırım kategorilerinde başarılı olan teknoloji şirketleri ile sanayi kuruluşlarına ödüllerini vereceği Gebze'deki tören, sanayi, teknoloji, inovasyon ve girişimcilik alanlarındaki tüm bileşenleri bir araya getirecek. 650 bin çalışanı, 18 milyar dolarlık ihracatıyla her sektörden büyük bir ekosistemin kurulduğu Kocaeli'nde, değer katanlar Gebze'de ödüllendirilecek. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası ve Bilişim Vadisinin katkılarıyla "Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar" ödül töreni, Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon üssü Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören, saat 14.30'da başlayacak.

TÜM BİLEŞENLER BİR ARAYA GELECEK
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın ev sahipliğinde düzenlenecek tören, sanayicilerle geleceğin teknolojisini inşa edenleri buluşturacak. Türkiye'nin bu alanda son 20 yılda geldiği noktayı da gözler önüne serecek ödül töreni, sanayi, teknoloji, inovasyon ve girişimcilik alanlarındaki tüm bileşenleri bir araya getirecek. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihdam, ihracat ve yatırım kategorilerinde başarılı olan teknoloji şirketleri ile sanayi kuruluşlarına ödüllerini verecek.  
BÜYÜKAKIN HERKESİ DAVET ETTİ 
Erdoğan Gebze programı sonrası Kocaeli’de 10. Açılış Bayramına katılacak. İzmit Milli İrade Meydanında saat 16.30’da yapılacak programa tüm vatandaşları daved eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’Bu eserler Kocaeli’nin, bu eserler hepimizin. Hayata geçen eserlerde 7’den 70’e bu kentte yaşayan herkesin payı var, emeği var, katkısı ve desteği var.  Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de katılın. Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan büyük bir onur ve memnuniyet duyacağız. Türkiye’ye her alanda öncü ve model hizmetler yapan Kocaeli’nde hayata geçen eserlerimiz bu açılış bayramında bir kez daha görücüye çıkacak ve eminim büyük beğeni toplayacak. Kocaeli’nde Valiliğimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, ilçe belediyelerimiz ve özel müteşebbislerimizin hayata geçirdiği birbirinden değerli eserlerin hizmete gireceği bir açılış bayramı heyecanını daha hep birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın aramızda olması mutluluğumuza mutluluk, heyecanımıza heyecan katacak. 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da İzmit Milli İrade Meydanında gerçekleştireceğimiz 10. Açılış Bayramı’na tüm Kocaeli halkımızı davet ediyorum.” Dedi. (Mustafa Arslan) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.