Giresun'daki kazada yaşamını yitirdi

Asayiş 12.08.2022 - 10:17, Güncelleme: 12.08.2022 - 10:17
 

Giresun'daki kazada yaşamını yitirdi

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Espiye-Yağlıdere karayolu Ömer Kayalı mevkiinde, Hicabi A. yönetimindeki 28 AG 030 plakalı kamyon ile Fikret Hakan A. idaresindeki 41 AG 030 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Hafif ticari araçta bulunan ve Gebze Beylikbağı’nda yaşayan Mehmet Araştır, kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüler ile Mert Y. ve Sadenur A. sağlık ekiplerince Yağlıdere Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mehmet Araştır’ın kısa bir süre önce Beylikbağı’nda memleketi Giresun’a fındık toplamak için gittiği öğrenildi. Beylikbağı bölgesi ve çevresinde sevilen biri olarak tanındığı ve ölümünün yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açtığı ifade edildi. Araştır’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Espiye-Yağlıdere karayolu Ömer Kayalı mevkiinde, Hicabi A. yönetimindeki 28 AG 030 plakalı kamyon ile Fikret Hakan A. idaresindeki 41 AG 030 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Hafif ticari araçta bulunan ve Gebze Beylikbağı’nda yaşayan Mehmet Araştır, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücüler ile Mert Y. ve Sadenur A. sağlık ekiplerince Yağlıdere Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mehmet Araştır’ın kısa bir süre önce Beylikbağı’nda memleketi Giresun’a fındık toplamak için gittiği öğrenildi. Beylikbağı bölgesi ve çevresinde sevilen biri olarak tanındığı ve ölümünün yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açtığı ifade edildi. Araştır’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.