19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mehmetağa Mahallesi'ne Gençhane yapılacak

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2022 - 15:20, Güncelleme: 11.10.2022 - 15:20
 

Mehmetağa Mahallesi'ne Gençhane yapılacak

Başiskele Belediyesi tarafından Mehmetağa Mahallesi'ne yeni Gençhane yapılacak.

Başiskele Belediyesi Gençhaneler'in sayısını artıyor. Başiskele Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve hizmet vermeye başlayan Altınkent Gençhane, Karadenizliler Gençhane ve Şehitekrem Gençhane'nin ardından Mehmetağa Mahallesi'nde de yeni bir Gençhane yapılacak. Belediye Başkanı Yasin Özlü de, yeni Gençhane'nin yapılacağı Kullar Kent Meydanı’nda yer alan kafede incelemelerde bulunarak, projenin detayları hakkında teknik ekibinden bilgiler aldı. Mehmetağa Gençhane, çalışmaların tamamlanmasının ardından çok yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.
Başiskele Belediyesi tarafından Mehmetağa Mahallesi'ne yeni Gençhane yapılacak.

Başiskele Belediyesi Gençhaneler'in sayısını artıyor. Başiskele Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve hizmet vermeye başlayan Altınkent Gençhane, Karadenizliler Gençhane ve Şehitekrem Gençhane'nin ardından Mehmetağa Mahallesi'nde de yeni bir Gençhane yapılacak.
Belediye Başkanı Yasin Özlü de, yeni Gençhane'nin yapılacağı Kullar Kent Meydanı’nda yer alan kafede incelemelerde bulunarak, projenin detayları hakkında teknik ekibinden bilgiler aldı. Mehmetağa Gençhane, çalışmaların tamamlanmasının ardından çok yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.