19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Futbol aday hakem kursu başlıyor

Spor 16.11.2022 - 15:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 15:26
 

Futbol aday hakem kursu başlıyor

Kocaeli İl Hakem Kurulu tarafından Kocaeli Futbol Aday Hakem Kursu başlıyor

Kocaeli İl Hakem Kurulu tarafından Kocaeli Futbol Aday Hakem Kursu başlıyor. Kurs ile ilgili detaylar ilerleyen tarihlerde www.kocaeliihk.gov.tr web sitesi, ve Kocaeli İl Hakem Kurulu sosyal medya hesaplarından yapılacak.   FUTBOL HAKEM KURSU KATILIM ŞARTLARI 1-16 Yaşından gün almış olmak, 30 Yaşını doldurmamış olmak 2-En az lise mezunu olmak veya lisede okuyor olmak 3-Erkek adaylar için en az 1,70 cm boyunda olmak, kadın adaylar için en az 1.60 cm boyunda olmak 4-Hakemlik yapabilecek fiziki durum ve sağlık şartlarını sağlıyor olmak 5-18 Yaş altında olan adaylarımız veli muvafakatnamesi ile başvuru yapacaklardır. NOT: Aday hakem bilgi formu www.kocaeliihk.gov.tr internet adresinden alınarak bilgisayar ortamında büyük harflerle eksiksiz doldurulup imzalanacaktır. Bilgi formu salı ve perşembe günleri İzmit atletizm pistinde hakem atama sorumlusu Arif Doğan TALAY 'a elden teslim edilecektir. Aday Hakem Bilgi Formuna www.kocaeliihk.gov.tr adresinden DOSYALAR bölümünden ulaşabilirsiniz. Aday Hakem Bilgi Formu fotoğraf yapıştırılmış şekilde bilgisayar çıktısı olmalıdır.
Kocaeli İl Hakem Kurulu tarafından Kocaeli Futbol Aday Hakem Kursu başlıyor

Kocaeli İl Hakem Kurulu tarafından Kocaeli Futbol Aday Hakem Kursu başlıyor. Kurs ile ilgili detaylar ilerleyen tarihlerde www.kocaeliihk.gov.tr web sitesi, ve Kocaeli İl Hakem Kurulu sosyal medya hesaplarından yapılacak.

 

FUTBOL HAKEM KURSU KATILIM ŞARTLARI

1-16 Yaşından gün almış olmak, 30 Yaşını doldurmamış olmak

2-En az lise mezunu olmak veya lisede okuyor olmak

3-Erkek adaylar için en az 1,70 cm boyunda olmak, kadın adaylar için en az 1.60 cm boyunda olmak

4-Hakemlik yapabilecek fiziki durum ve sağlık şartlarını sağlıyor olmak

5-18 Yaş altında olan adaylarımız veli muvafakatnamesi ile başvuru yapacaklardır.

NOT: Aday hakem bilgi formu www.kocaeliihk.gov.tr internet adresinden alınarak bilgisayar ortamında büyük harflerle eksiksiz doldurulup imzalanacaktır. Bilgi formu salı ve perşembe günleri İzmit atletizm pistinde hakem atama sorumlusu Arif Doğan TALAY 'a elden teslim edilecektir.

Aday Hakem Bilgi Formuna www.kocaeliihk.gov.tr adresinden DOSYALAR bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aday Hakem Bilgi Formu fotoğraf yapıştırılmış şekilde bilgisayar çıktısı olmalıdır.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.