19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı genç iş kazasında vefat etti

Çayırova 13.12.2022 - 13:20, Güncelleme: 13.12.2022 - 13:20
 

Çayırovalı genç iş kazasında vefat etti

Tuzla Tersaneler bölgesinde bulunan iş yerinde çalışan Çayırova’da yaşayan 20 yaşındaki Furkan Doğan, iş kazası sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çayırova'da oturan ve ülkücü camiada geniş bir kesim tarafından tanınan Hasan Doğan'ın oğlu olan Furkan Doğan’ın ölümü ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Edinilen bilgiye göre Tuzla Tersaneler bölgesinde bulunan Adalı isimli taşeron şirkette çalışan 20 yaşındaki Furkan Doğan, çalışırken 12 metrelik yükseklikten düştü ve hastaneye kaldırılan Furkan Doğan, yoğun bakıma kaldırılmadan yaşamını yitirdi. Doğan ailesi acı haber karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.  Furkan Doğan’ın vefatı ile ilgili MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş da bir paylaşım yaparak; “Değerli dava arkadaşımız Halit doğanın oğlu Furkan Doğan geçirmiş olduğu elim bir iş kazası sonucu rahmet i Rahman'a kavuşmuştur hüzünlü ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin cenaze namazı öğlen namazına müteakip mandıra camisinden kaldırılacaktır” dedi. Furkan Doğan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 
Tuzla Tersaneler bölgesinde bulunan iş yerinde çalışan Çayırova’da yaşayan 20 yaşındaki Furkan Doğan, iş kazası sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çayırova'da oturan ve ülkücü camiada geniş bir kesim tarafından tanınan Hasan Doğan'ın oğlu olan Furkan Doğan’ın ölümü ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Edinilen bilgiye göre Tuzla Tersaneler bölgesinde bulunan Adalı isimli taşeron şirkette çalışan 20 yaşındaki Furkan Doğan, çalışırken 12 metrelik yükseklikten düştü ve hastaneye kaldırılan Furkan Doğan, yoğun bakıma kaldırılmadan yaşamını yitirdi. Doğan ailesi acı haber karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. 
Furkan Doğan’ın vefatı ile ilgili MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş da bir paylaşım yaparak; “Değerli dava arkadaşımız Halit doğanın oğlu Furkan Doğan geçirmiş olduğu elim bir iş kazası sonucu rahmet i Rahman'a kavuşmuştur hüzünlü ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin cenaze namazı öğlen namazına müteakip mandıra camisinden kaldırılacaktır” dedi. Furkan Doğan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.