KÜTÜPHANELER

Derince'den kötü prova

Spor 09.01.2023 - 13:01, Güncelleme: 09.01.2023 - 13:01
 

Derince'den kötü prova

Ligin ikinci yarısı öncesinde Antalya'da kampta bulunan 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Belediye Derincespor, hazırlık maçında Sakarya temsilcisi Sapancaspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı 3-1 kaybetti

SAPANCASPOR İLK DEVREDE 3 GOL BULDU TFF 3. Lig, 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Derincespor, Antalya kampında, son dönemlerin forma ekibi, TFF3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden kardeş Sapancaspor ile karşılaştı. Antalya Grand Park Otel Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Sapancaspor hızlı başladı. İlk yarıda Abdurrahman ile 2, Talha ile 1 gol bulan yeşil beyazlılar, soyunma odasına 3-0 önde girdi. KELEŞ GOLÜ ATTI AMA… İkinci yarıda sarı lacivertli temsilcimiz Belediye Derince Ahmet Keleş ile golü buldu. Ahmet'in attığı şık gol temsilcimize yetmedi. Belediye Derincespor, maçı 3-1 Kaybetti.  Sarı Lacivertliler 2. hazırlık müsabakasını yarın, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden, Velimeşe Ergenespor ile oynayacak.
Ligin ikinci yarısı öncesinde Antalya'da kampta bulunan 3.Lig 1.Grup temsilcimiz Belediye Derincespor, hazırlık maçında Sakarya temsilcisi Sapancaspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı 3-1 kaybetti

SAPANCASPOR İLK DEVREDE 3 GOL BULDU

TFF 3. Lig, 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Derincespor, Antalya kampında, son dönemlerin forma ekibi, TFF3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden kardeş Sapancaspor ile karşılaştı. Antalya Grand Park Otel Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Sapancaspor hızlı başladı. İlk yarıda Abdurrahman ile 2, Talha ile 1 gol bulan yeşil beyazlılar, soyunma odasına 3-0 önde girdi.

KELEŞ GOLÜ ATTI AMA…

İkinci yarıda sarı lacivertli temsilcimiz Belediye Derince Ahmet Keleş ile golü buldu. Ahmet'in attığı şık gol temsilcimize yetmedi. Belediye Derincespor, maçı 3-1 Kaybetti.  Sarı Lacivertliler 2. hazırlık müsabakasını yarın, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden, Velimeşe Ergenespor ile oynayacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.