19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti’de Kadıoğlu sürprizi

Gebze 17.03.2023 - 10:23, Güncelleme: 17.03.2023 - 10:23
 

AK Parti’de Kadıoğlu sürprizi

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da görevinden istifa ederek AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığı başvurusunu resmen yaptıktan sonra açıklama yapan Kadıoğlu; “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Ak Parti Kocaeli Milletvekilliği aday adaylığı için başvurumu yaptım.  Bu Hayırlı hizmet yolunda, dualarıyla, çalışmalarıyla, katkı sağlayan ve sağlayacak olan bütün Dostlarıma, Büyüklerime şimdiden çok teşekkür ediyorum. Rabbim Hayırlı eylesin inşallah.” Dedi. Kadıoğlu’nun aday adaylığı bazı çevreler tarafından sürpriz olarak değerlendirildi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da görevinden istifa ederek AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığı başvurusunu resmen yaptıktan sonra açıklama yapan Kadıoğlu; “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Ak Parti Kocaeli Milletvekilliği aday adaylığı için başvurumu yaptım.  Bu Hayırlı hizmet yolunda, dualarıyla, çalışmalarıyla, katkı sağlayan ve sağlayacak olan bütün Dostlarıma, Büyüklerime şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Rabbim Hayırlı eylesin inşallah.” Dedi. Kadıoğlu’nun aday adaylığı bazı çevreler tarafından sürpriz olarak değerlendirildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.