19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Partililer sıkı çalışıyor

Gündem 06.04.2023 - 13:00, Güncelleme: 06.04.2023 - 13:00
 

İYİ Partililer sıkı çalışıyor

İYİ Parti il başkanı olduktan sonra Kocaeli’nin her tarafını gezen Nusret Acur, bulduğu her fırsatta da vatandaşlarla sohbet ediyor.

İYİ Parti politikalarını anlatan Acur, gördüğü uilgiden de oldukça memnun kalıyor. Son olarak Kartepe’de iftar programına katılan Acur, “Kartepe İlçe Başkanımız Haluk Tamyüksel, Milletvekili Aday Adaylarımız; Erkut Kaya, Gökçe Nesli Kondu, Çağlayan, Hasan Sır, Şanbaz Yıldız, Yüksel Ercan, il ve ilçe teşkilatımız ile birlikte Arslanbey irtibat büromuzda iftar yemeğinde bir araya geldik.  İftar programını düzenleyen Kartepe ilçe teşkilatımız ve Milletvekili Aday Adayımız Sn. Hasan Sır’a teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan Ayı’nda tüm ibadetlerimizin kabul olması temennisiyle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.” Dedi.  “KOCAELİ TEŞKİLATI SAHADA” “Bir yandan da seçim dönemi içerisindeyiz” diyen Acur, “Bu manevi iklimde yerimiz olan vatandaşın yanında olmaya gayret ediyoruz. Ekiplerimiz sahada, aday adaylarımız sahada, bizler İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı olarak sahadayız. Bölüşerek büyüyeceğimizi biliyor bunun tohumunu atıyoruz. İftar programlarımız devam edecek. Biz dün olduğu gibi bugün de, yarın da vatandaşın yanında, onlarla aynı sofrada olacağız” dedi.
İYİ Parti il başkanı olduktan sonra Kocaeli’nin her tarafını gezen Nusret Acur, bulduğu her fırsatta da vatandaşlarla sohbet ediyor.

İYİ Parti politikalarını anlatan Acur, gördüğü uilgiden de oldukça memnun kalıyor. Son olarak Kartepe’de iftar programına katılan Acur, “Kartepe İlçe Başkanımız Haluk Tamyüksel, Milletvekili Aday Adaylarımız; Erkut Kaya, Gökçe Nesli Kondu, Çağlayan, Hasan Sır, Şanbaz Yıldız, Yüksel Ercan, il ve ilçe teşkilatımız ile birlikte Arslanbey irtibat büromuzda iftar yemeğinde bir araya geldik.  İftar programını düzenleyen Kartepe ilçe teşkilatımız ve Milletvekili Aday Adayımız Sn. Hasan Sır’a teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan Ayı’nda tüm ibadetlerimizin kabul olması temennisiyle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.” Dedi.

 “KOCAELİ TEŞKİLATI SAHADA”

“Bir yandan da seçim dönemi içerisindeyiz” diyen Acur, “Bu manevi iklimde yerimiz olan vatandaşın yanında olmaya gayret ediyoruz. Ekiplerimiz sahada, aday adaylarımız sahada, bizler İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı olarak sahadayız. Bölüşerek büyüyeceğimizi biliyor bunun tohumunu atıyoruz. İftar programlarımız devam edecek. Biz dün olduğu gibi bugün de, yarın da vatandaşın yanında, onlarla aynı sofrada olacağız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.