19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gölcükspor kazandı sevinemedi: 2-3

Spor 07.04.2023 - 17:19, Güncelleme: 07.04.2023 - 17:19
 

Gölcükspor kazandı sevinemedi: 2-3

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, Yuvacıkspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Lider Silivrispor ile liderlik mücadelesi veren Gölcük'ün, lig maratonunda kaçan puanlar sebebi ile sevinci kursağında kaldı

ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ DÜŞÜK Ligin ikinci devresinde fırtınalar estiren temsilcimiz Gölcükspor, geçen hafta oynanan Silivrispor karşılaşmasını kazanması halinde bu hafta grupta lider olacaktı. İlk devrede kaçan puanlar Gölcükspor'u şampiyonluk yolunda etkiledi. Lider Silivrispor, pazar günü ligden çekilen Kavaklıspor karşısında hükmen galip sayılacak. Temsilcimiz Gölcükspor ise güçlü Bursa Zaferspor ile karşılaşacak. Ligin son haftasında Gölcükspor, 10. Sıradaki Sancaktepe FK ile karşılaşırken, Silivrispor ise grup sonuncusu Uzunköprüspor ile mücadele edecek. Kırmızı Şimşekler kalan son 2 maçından galip gelip, Silivrispor ise grup sonuncusu Uzunköprüspor'a mağlup olursa, temsilcimiz grubu şampiyon olarak bitirecek. Ancak formda olan Silivrispor'un, Uzunköprüspor'a mağlup olması çok da gerçekçi görünmüyor.  Öte yandan 13. Grup'ta mücadele eden bir diğer Gölcük ekibi Harb-iş Spor ise, deplasmanda mücadele ettiği Babaeskispor ile 3-3 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, Yuvacıkspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Lider Silivrispor ile liderlik mücadelesi veren Gölcük'ün, lig maratonunda kaçan puanlar sebebi ile sevinci kursağında kaldı

ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ DÜŞÜK

Ligin ikinci devresinde fırtınalar estiren temsilcimiz Gölcükspor, geçen hafta oynanan Silivrispor karşılaşmasını kazanması halinde bu hafta grupta lider olacaktı. İlk devrede kaçan puanlar Gölcükspor'u şampiyonluk yolunda etkiledi. Lider Silivrispor, pazar günü ligden çekilen Kavaklıspor karşısında hükmen galip sayılacak. Temsilcimiz Gölcükspor ise güçlü Bursa Zaferspor ile karşılaşacak. Ligin son haftasında Gölcükspor, 10. Sıradaki Sancaktepe FK ile karşılaşırken, Silivrispor ise grup sonuncusu Uzunköprüspor ile mücadele edecek. Kırmızı Şimşekler kalan son 2 maçından galip gelip, Silivrispor ise grup sonuncusu Uzunköprüspor'a mağlup olursa, temsilcimiz grubu şampiyon olarak bitirecek. Ancak formda olan Silivrispor'un, Uzunköprüspor'a mağlup olması çok da gerçekçi görünmüyor.  Öte yandan 13. Grup'ta mücadele eden bir diğer Gölcük ekibi Harb-iş Spor ise, deplasmanda mücadele ettiği Babaeskispor ile 3-3 berabere kaldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.