19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaşar Çakmak’tan çalışmalara destek

Gündem 11.04.2023 - 12:33, Güncelleme: 11.04.2023 - 12:38
 

Yaşar Çakmak’tan çalışmalara destek

AK Parti’den aday gösterilmemesi yakın çevresinde büyük şok etkisi yapan Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkan vekili Yaşar Çakmak, seçim çalışmalarına kısa sürede tam destek vermeye başladı.

AK Parti Gebze SKM’yi ziyaret ederek partililerle sohbet eden Çakmak yaptığı açıklamada; “AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim davamız, milletimize hizmet davasıdır. Bizim hedefimiz, TürkiyeYüzyılı vizyonuyla geleceğe daha güçlü ve emin adımlarla ilerlemektir.” Dedi. Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Çakmak; “28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri AK Parti Kocaeli listemiz hayırlı olsun. Görev tevdi edilen aday arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kutlu davamız için, milletimiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde TürkiyeYüzyılı’nın mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği yine Kocaeli’den vereceğiz.” Dedi.
AK Parti’den aday gösterilmemesi yakın çevresinde büyük şok etkisi yapan Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkan vekili Yaşar Çakmak, seçim çalışmalarına kısa sürede tam destek vermeye başladı.

AK Parti Gebze SKM’yi ziyaret ederek partililerle sohbet eden Çakmak yaptığı açıklamada; “AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bizim davamız, milletimize hizmet davasıdır. Bizim hedefimiz, TürkiyeYüzyılı vizyonuyla geleceğe daha güçlü ve emin adımlarla ilerlemektir.” Dedi. Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Çakmak; “28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri AK Parti Kocaeli listemiz hayırlı olsun. Görev tevdi edilen aday arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kutlu davamız için, milletimiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde TürkiyeYüzyılı’nın mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği yine Kocaeli’den vereceğiz.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.