19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sosyal Bilimler mezunları dernek kuruyor!

Kocaeli 11.04.2023 - 12:42, Güncelleme: 11.04.2023 - 12:42
 

Sosyal Bilimler mezunları dernek kuruyor!

Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi mezunları iftarda bir araya geldi. Yoğun talebin olduğu iftara üç yüze yakın mezun ve protokol katıldı.

 Etkinliğin ardından Kocaeli’nin en başarılı eğitim kurumlarından olan Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi mezunları derneği kurulacak.  2007-2008 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, kurulduğu andan itibaren gerçekleştirdiği sıra dışı etkinlikleri, özgün çalışmaları ve üstün başarılarıyla eğitim camiasında göz doldurmuştur. 2007 yılında “Kartepe’nin yamacında / Yürüyoruz geleceğe” marşıyla yola çıkan ve “Geleceğinize Hoş Geldiniz” sloganıyla öğrencilerini kabul etmeye başlayan Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, okuldaki başarıların yanında nitelikli mezunlarıyla da adından övgüyle bahsedilen bir okul olmayı sürdürüyor. Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi mezunları hayatlarının henüz baharında birlikte geçirdikleri yatılı beş yılın hatıralarına sahip çıkmak amacıyla cumartesi akşamı iftar yemeğinde bir araya geldi ve öğrencisi, çalışanı ve öğretmenleriyle doyasıya hasret giderdi. Maide Davet Salonunda gerçekleşen iftar buluşmasına Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı İhsan Erkul, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Okulun Kurucu Müdürü Mürsel Gündoğdu, öğretmenler ve 300’e yakın mezun öğrenci katıldı.  Birlik ve beraberlik mesajlarının damga vurduğu iftarda mezunlar inisiyatifi adına söz alan Avukat Hanifi Can Türkoğlu, böylesine nitelikli mezunlara sahip bir camia için herkesi kucaklayan bir mezunlar derneğinin kurulma vaktinin geldiğini ifade ederek okul mezunlarını böyle bir oluşuma destek vermeye çağırdı.
Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi mezunları iftarda bir araya geldi. Yoğun talebin olduğu iftara üç yüze yakın mezun ve protokol katıldı.

 Etkinliğin ardından Kocaeli’nin en başarılı eğitim kurumlarından olan Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi mezunları derneği kurulacak.  2007-2008 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, kurulduğu andan itibaren gerçekleştirdiği sıra dışı etkinlikleri, özgün çalışmaları ve üstün başarılarıyla eğitim camiasında göz doldurmuştur. 2007 yılında “Kartepe’nin yamacında / Yürüyoruz geleceğe” marşıyla yola çıkan ve “Geleceğinize Hoş Geldiniz” sloganıyla öğrencilerini kabul etmeye başlayan Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, okuldaki başarıların yanında nitelikli mezunlarıyla da adından övgüyle bahsedilen bir okul olmayı sürdürüyor.

Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi mezunları hayatlarının henüz baharında birlikte geçirdikleri yatılı beş yılın hatıralarına sahip çıkmak amacıyla cumartesi akşamı iftar yemeğinde bir araya geldi ve öğrencisi, çalışanı ve öğretmenleriyle doyasıya hasret giderdi.

Maide Davet Salonunda gerçekleşen iftar buluşmasına Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı İhsan Erkul, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Okulun Kurucu Müdürü Mürsel Gündoğdu, öğretmenler ve 300’e yakın mezun öğrenci katıldı. 

Birlik ve beraberlik mesajlarının damga vurduğu iftarda mezunlar inisiyatifi adına söz alan Avukat Hanifi Can Türkoğlu, böylesine nitelikli mezunlara sahip bir camia için herkesi kucaklayan bir mezunlar derneğinin kurulma vaktinin geldiğini ifade ederek okul mezunlarını böyle bir oluşuma destek vermeye çağırdı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.