19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Seçimin kaybedenleri Gebzeli kadınlar oldu!

Gebze 15.05.2023 - 19:24, Güncelleme: 15.05.2023 - 19:24
 

Seçimin kaybedenleri Gebzeli kadınlar oldu!

Kocaeli’de seçimin kaybeden isimleri yine kadınlar oldu.

K Parti’de 7. Sırada olan Gebzeli Yasemin Özdemir’in meclise girmesine partililer kesin gözü ile bakarken, AK Parti 6 milletvekili çıkarabildi ve Yasemin Özdemir Meclise giremedi. Özdemir’in meclise giremeyişi, partililer ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. MHP’de de ikinci sırada Gebzeli Yudum Kaşıkçı vardı. Seçim sürecinde gece gündüz demeden çok çalışan Kaşıkçı’nın da meclise girebileceği konuşuluyordu ancak MHP de Kocaeli’de bir vekil çıkarınca Kaşıkçı’nın sevenleri de büyük üzüntüye boğuldu. CHP’de ise 5 sırada yine Gebzeli Serap Çakır vardı. Geçmişte Gebze’de bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır, 16 bin civarında oy almıştı. Bunun bu seçimlere de yansıması durumunda Çakır’ın da milletvekili olmasına kesin gözü ile bakılıyordu ancak CHP’nin 4 milletvekili çıkarması Çakır ve arkadaşlarını büyük üzüntüye yol açtı. Gebzeli üç kadın milletvekili adayının da seçimleri son anda kaybetmesi “Seçimin kaybedenleri Gebzeli kadınlar oldu” yorumlarına neden oldu.
Kocaeli’de seçimin kaybeden isimleri yine kadınlar oldu.

K Parti’de 7. Sırada olan Gebzeli Yasemin Özdemir’in meclise girmesine partililer kesin gözü ile bakarken, AK Parti 6 milletvekili çıkarabildi ve Yasemin Özdemir Meclise giremedi. Özdemir’in meclise giremeyişi, partililer ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. MHP’de de ikinci sırada Gebzeli Yudum Kaşıkçı vardı. Seçim sürecinde gece gündüz demeden çok çalışan Kaşıkçı’nın da meclise girebileceği konuşuluyordu ancak MHP de Kocaeli’de bir vekil çıkarınca Kaşıkçı’nın sevenleri de büyük üzüntüye boğuldu.

CHP’de ise 5 sırada yine Gebzeli Serap Çakır vardı. Geçmişte Gebze’de bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır, 16 bin civarında oy almıştı. Bunun bu seçimlere de yansıması durumunda Çakır’ın da milletvekili olmasına kesin gözü ile bakılıyordu ancak CHP’nin 4 milletvekili çıkarması Çakır ve arkadaşlarını büyük üzüntüye yol açtı. Gebzeli üç kadın milletvekili adayının da seçimleri son anda kaybetmesi “Seçimin kaybedenleri Gebzeli kadınlar oldu” yorumlarına neden oldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.