KÜTÜPHANELER

Hodri Meydan'dan Engin Koyun kararı

Spor 31.05.2023 - 12:59, Güncelleme: 31.05.2023 - 12:59
 

Hodri Meydan'dan Engin Koyun kararı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Engin Koyun'u desteklemeyeceklerini açıkladı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Engin Koyun'u desteklemeyeceklerini açıklayarak konuyla alakalı şu ifadeler kullanıldı: Büyük Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna; İlçe, semt oluşumlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve camiamızdan gelen tepkileri göz önünde bulundurarak almış olduğumuz karar neticesinde mevcut Kulüp Başkanımız Sayın Engin Koyun’u, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak 3-4 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Seçimli Mali Genel Kurul Kongresi’nde desteklememe kararı almış bulunmaktayız.Yapılacak olan kongrenin camiamız adına hayırlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla.
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Engin Koyun'u desteklemeyeceklerini açıkladı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Engin Koyun'u desteklemeyeceklerini açıklayarak konuyla alakalı şu ifadeler kullanıldı:

Büyük Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna;

İlçe, semt oluşumlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve camiamızdan gelen tepkileri göz önünde bulundurarak almış olduğumuz karar neticesinde mevcut Kulüp Başkanımız Sayın Engin Koyun’u, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak 3-4 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Seçimli Mali Genel Kurul Kongresi’nde desteklememe kararı almış bulunmaktayız.Yapılacak olan kongrenin camiamız adına hayırlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.