KÜTÜPHANELER

Darıca Ülkün Yalçın’dan muhteşem etkinlik

Darıca 14.06.2023 - 11:56, Güncelleme: 14.06.2023 - 11:56
 

Darıca Ülkün Yalçın’dan muhteşem etkinlik

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Kültür Merkezinde yılsonu resim sergisi ve konseri büyük beğeni aldı.

Öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları resimlerinin yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi. Resim yeteneklerinin göz doldurduğu sergi açılışının ardında okulun müzik kulübünün  konseri ile etkinlik devam etti. Öğretmenlerin de sahne aldığı konserde özellikle öğrencilerin enstrüman çalmadaki başarıları dinleyicileri mest etti. Programa ilgi oldukça yoğundu. Okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği yönetim kurulu, veliler ve öğrenciler doyasıya eğlendiler. Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi özellikle akademik başarısı ile bölgemizin en iyi okullarında biri olduğunu ispatladı. Bu yılki etkinlik okulun sanatta da öncü bir kurum olduğunu göstermiştir. Konser öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Fuat Binici; “Bugün güzelliğin ezgi ile ifadesine tanık olacağız. Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sanatsal ve sportif faaliyetlere katılmayı ve bu alanlarda da yeteneklerini keşfedip,  kendilerini ifade etme alanları yaratıyoruz. Şuna inanıyoruz ki kendini ifade eden kişi mutlu kişidir. O yüzden mutlu öğrenci demek, okuduğu okulu güzelleştiren demek. Okulumuzun güzelliğinin ana kaynağı öğretmen ve öğrencilerimizdir. Programa emeği geçen resim öğretmenimiz Zeynep Kazan’a, müzik öğretmenlerimiz Tuğba Şeker ve Samet Şeker ile programımızda görev alan tüm öğrencilere teşekkür ederim” dedi. Program sonrası emeği geçen öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu.
Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Kültür Merkezinde yılsonu resim sergisi ve konseri büyük beğeni aldı.

Öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları resimlerinin yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi. Resim yeteneklerinin göz doldurduğu sergi açılışının ardında okulun müzik kulübünün  konseri ile etkinlik devam etti. Öğretmenlerin de sahne aldığı konserde özellikle öğrencilerin enstrüman çalmadaki başarıları dinleyicileri mest etti.

Programa ilgi oldukça yoğundu. Okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği yönetim kurulu, veliler ve öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi özellikle akademik başarısı ile bölgemizin en iyi okullarında biri olduğunu ispatladı. Bu yılki etkinlik okulun sanatta da öncü bir kurum olduğunu göstermiştir.

Konser öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Fuat Binici; “Bugün güzelliğin ezgi ile ifadesine tanık olacağız. Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sanatsal ve sportif faaliyetlere katılmayı ve bu alanlarda da yeteneklerini keşfedip,  kendilerini ifade etme alanları yaratıyoruz. Şuna inanıyoruz ki kendini ifade eden kişi mutlu kişidir. O yüzden mutlu öğrenci demek, okuduğu okulu güzelleştiren demek. Okulumuzun güzelliğinin ana kaynağı öğretmen ve öğrencilerimizdir. Programa emeği geçen resim öğretmenimiz Zeynep Kazan’a, müzik öğretmenlerimiz Tuğba Şeker ve Samet Şeker ile programımızda görev alan tüm öğrencilere teşekkür ederim” dedi. Program sonrası emeği geçen öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.