19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmitli Irmak modern pentatlonda Türkiye birincisi oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2023 - 13:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 13:21
 

İzmitli Irmak modern pentatlonda Türkiye birincisi oldu

İzmitli Irmak modern pentatlonda Türkiye birincisi oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, modern pentatlonda Türkiye Şampiyonu olan Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Irmak Rızaoğlu’nu makamında ağırlayarak tebrik etti.Nevşehir’de düzenlenen Okullar Arası Türkiye Şampiyonası’nda İzmit Ortaokulu adına Kocael’yi temsil eden Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Irmak Rızaoğlu, modern pentatlonda birinci oldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başarılı sporcu Irmak Rızaoğlu ile annesi ve kardeşini makamında ağırladı. Kocaeli Yüzme Kulübü Atletizm Antrenörü Abdil Ceylan’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hürriyet, elde ettiği Türkiye 1’inciliği ile Kocaeli’yi gururlandıran Irmak’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
İzmitli Irmak modern pentatlonda Türkiye birincisi oldu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, modern pentatlonda Türkiye Şampiyonu olan Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Irmak Rızaoğlu’nu makamında ağırlayarak tebrik etti.
Nevşehir’de düzenlenen Okullar Arası Türkiye Şampiyonası’nda İzmit Ortaokulu adına Kocael’yi temsil eden Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Irmak Rızaoğlu, modern pentatlonda birinci oldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başarılı sporcu Irmak Rızaoğlu ile annesi ve kardeşini makamında ağırladı. Kocaeli Yüzme Kulübü Atletizm Antrenörü Abdil Ceylan’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hürriyet, elde ettiği Türkiye 1’inciliği ile Kocaeli’yi gururlandıran Irmak’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.