19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zümrüt Azeri toprağa verildi

Gündem 21.06.2023 - 14:41, Güncelleme: 21.06.2023 - 14:41
 

Zümrüt Azeri toprağa verildi

MHP Darıca eski ilçe başkanı Erkan Azeri’nin vefat eden eşi Zümrüt Azeri (48) Darıca Nenehatun mezarlığında toprağa verildi.

Yaklaşık 4 aydır kanser tedavisi gören 3 çocuk annesi Zümrüt Azeri’nin vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Zümrüt Azeri’nin cenazesi öğle namazı sonrası Darıca H​z. Hamza Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Halim Ceyran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi istihdam Daire Başkanı Öztekin Kaşukçi, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Iğdır eski milletvekili Ayhan Bozyel, MHP eski il başkanı Aydın Ünlü, Darıca GB eski başkanı Arif Gülen, MHP eski ilçe başkanları ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. Cenazeye; Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da çelenk gönderdiği görüldü. Cenaze namazı öncesi çok sayıda katılımcı Erkan Azeri ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Zümrüt Azeri’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.  
MHP Darıca eski ilçe başkanı Erkan Azeri’nin vefat eden eşi Zümrüt Azeri (48) Darıca Nenehatun mezarlığında toprağa verildi.

Yaklaşık 4 aydır kanser tedavisi gören 3 çocuk annesi Zümrüt Azeri’nin vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Zümrüt Azeri’nin cenazesi öğle namazı sonrası Darıca H​z. Hamza Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenazeye; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Halim Ceyran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi istihdam Daire Başkanı Öztekin Kaşukçi, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Iğdır eski milletvekili Ayhan Bozyel, MHP eski il başkanı Aydın Ünlü, Darıca GB eski başkanı Arif Gülen, MHP eski ilçe başkanları ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. Cenazeye; Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da çelenk gönderdiği görüldü. Cenaze namazı öncesi çok sayıda katılımcı Erkan Azeri ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Zümrüt Azeri’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.