19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaloğlu Bakan yardımcısı oldu

Gündem 22.06.2023 - 15:27, Güncelleme: 22.06.2023 - 15:27
 

Karaloğlu Bakan yardımcısı oldu

Karaloğlu Bakan yardımcısı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan ve ardından uzun yıllar Van, Antalya ve Diyarbakır Valiliği yapan Münir Karaloğlu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaloğlu’nu İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atadı. Karaloğlu, sosyal medyasında yaptığı açıklamada, kendisine görevi veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayımlanarak İçişleri Bakan Yardımcılığına atanan Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu’nu tebrik etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yerlikaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle İçişleri Bakanlığımıza Bakan Yardımcıları olarak atanan kıymetli mesai arkadaşlarım Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu’nu tebrik ediyor, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında, ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Aslen Rize Çayeli’nden olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Münir Karaloğlu’nun bu göreve getirilmesi ilimizdeki sevenleri arasında da memnuniyete yol açtı.
Karaloğlu Bakan yardımcısı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan ve ardından uzun yıllar Van, Antalya ve Diyarbakır Valiliği yapan Münir Karaloğlu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaloğlu’nu İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atadı. Karaloğlu, sosyal medyasında yaptığı açıklamada, kendisine görevi veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayımlanarak İçişleri Bakan Yardımcılığına atanan Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu’nu tebrik etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yerlikaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle İçişleri Bakanlığımıza Bakan Yardımcıları olarak atanan kıymetli mesai arkadaşlarım Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu’nu tebrik ediyor, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında, ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Aslen Rize Çayeli’nden olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Münir Karaloğlu’nun bu göreve getirilmesi ilimizdeki sevenleri arasında da memnuniyete yol açtı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.