19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Amilton Kocaelispor'a önerildi

Spor 25.06.2023 - 15:51, Güncelleme: 25.06.2023 - 15:52
 

Amilton Kocaelispor'a önerildi

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Kocaelispor'a, Rizespor forması giyen ve şu anda kulüpsüz olan Amilton Da Silva önerildi

13 MAÇ 2 GOL 3 ASİST Ülkemizde, Antalyaspor, Konyaspor ve en son Çaykur Rizespor forması giyen 33 yaşındaki, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Amilton Da Silva, Kocaelispor'a önerildi. Rize ile sözleşmesi sona eren Amilton, şu anda kulüpsüz olarak bekliyor. Amilton, Ertuğrul Sağlam ve teknik heyete sunulacak. Heyetin raporu doğrultusunda görüşmeler başlayacak. Deneyimli futbolcu bu sene Rize forması ile çıktığı 13 maçta, 2 gol, 3 asist ile oynadı.
Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Kocaelispor'a, Rizespor forması giyen ve şu anda kulüpsüz olan Amilton Da Silva önerildi

13 MAÇ 2 GOL 3 ASİST

Ülkemizde, Antalyaspor, Konyaspor ve en son Çaykur Rizespor forması giyen 33 yaşındaki, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Amilton Da Silva, Kocaelispor'a önerildi. Rize ile sözleşmesi sona eren Amilton, şu anda kulüpsüz olarak bekliyor. Amilton, Ertuğrul Sağlam ve teknik heyete sunulacak. Heyetin raporu doğrultusunda görüşmeler başlayacak. Deneyimli futbolcu bu sene Rize forması ile çıktığı 13 maçta, 2 gol, 3 asist ile oynadı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.